Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhbdjhbdhjsbasdj

Nie mogęprzeboleć jego straty

Polecane posty

Gość hhbdjhbdhjsbasdj

Prawdopodobnie go idealizuję, ale naprawdę, nigdy nie myślałam, że będętak cierpieć. Teraz wrzuca jakieśstare zdjęcia sprzed kilku lat, na których wygląda super, jakieś dziewczyny (w tym jego była) mu to komentują, a mnie szlag trafia :( Widzętylko co straciłam, przeraża mnie myśl, że on będzie miał kogośinnego (i że miał w przeszłości!) i codziennie żyję strachem z tym związanym. A od wczoraj nie mogęprzestaćpłakać :(

Gość mr.N0B0DY
Cześć. Wiesz jestem w podobnej sytuacji... ja po rozwodzie ONA po chorym związku...w pierwszy dzień świąt rozstałem się z Nią, osobą którą kocham bezgranicznie i dla której zrobiłbym wszystko. Niestety ONA stwierdziła że chce wrócić do byłego faceta, z którym tkwiła w chorym otwartym związku przez 10 lat. pan traktował ją jak dziwkę na telefon. Jak od niego odeszła po tym jak się pobili to nagle pan ex wyznał jej miłość, podobno go nigdy nie kochała...a teraz tak postąpiła. Straciłem nagle wszystko....i wiarę w siebie, chęć do życia....wpadam w coraz większą depresję....Byłem u psychologa, stwierdził że mam Głęboką depresję....tylko że tryb mojej pracy nie daje mi szansy na leczenie

Gość Agii...
A jak ty widzisz te zdjęcia? Masz go na jakimś portalu społecznościowym czy jak?

Gość hohoohohoooohooo
oj spierdalaj dziewczyno