Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kvarkvar

Zmiana zycia, dlaczego nie mamy silnej woli?

Polecane posty

Gość kvarkvar

dlaczego czlowiek nie jest tak silny, by np miesiac, 30 dni, wytrzymac, stosowac sie do zasad i przekresla tym samym wiele lat niesatysfakcjonujacego zycia?

Gość cyrk-ufka
a te zasady kto ustala?

Gość bo człowiek jest słaby
upada, podnosi się znowu upada i znowu sie podnosi i tak od narodzin do śmierci

Gość kvarkvar
do swoich zasad, postanowien/ jak np, na diecie czy postanowienia noworoczne

bo jedni są silni a drudzy słaby ci silni wygrywają w życiu, ci słabi wegetują albo giną taki jest porządek świata 1

Gość cyrk-ufka
skrobanki na najsłabszych ewuniu ci się mażą?

Gość kvarkvar
Patrzac na moje zycie wstecz, to zaluje, ze nie mam silnej woli, bo juz dawno mialabym zycie o jakim marze. A zawsze sie lamie, poddaje, zawsze czekam na jutro, to lepsze. a wciaz jest to samo. Czekam az bede idealna, bede miec wszystko co chce- zamiast zyc, Marnuje czas czekajac na przyszlosc.bo jestem slaba.

cyrk-ufka skrobanki na najsłabszych ewuniu ci się mażą? 1 nie, maRZy mi się, żebym nie musiała oglądac takich byków 1

Gość oifehgerih
najlepsza jest metoda drobnych kroczkow u mnie bylo tak z dieta wlasnie latami nie moglam schudnac zaczelam jesc 5 posilkow dziennie byly one spore ale trzymalam sie dokladnie okreslonych godzin do dzisiaj sie trzymam schudlam 12 kilo w kilka tygodni mam 61 kilo teraz ale jeszcze chce 10 w dol:) oczywsicie teraz jest trudniej zwlaszcza po swietach ale daje rade i do wakacji moj cel jest osiagalny

Gość Bacardi&Cola
Dom jest jego rodzicow. Ma sioste ktora sie buduje wiec dom ma byc jego a rodzice nie chce sprzedawac domu wogole, chca zeby zostal w rodzinie. Moja matka poki nie poznala tego faceta jak ojciec zyl to byla mu podporzadkowana zupelnie. zachodzac w ciaze nie bylam juz dzieckiem i myslalam ze bedzie cos powaznego. zawsze chcialam byc mloda mama jednak po porodzie biologiczny ojciec okazal sie dupkiem i wybral kumpli. wtedy zjawil sie moj luby i staral sie o mnie. w sumie z biologicznym juz w ciazy zaczelo sie psuc. Gdyby nie bylo problemu z mieszkaniem razem bez slubu to ok ale nie wszystko mozna tak hop siup. a moja mama sie zmienila od kad kreci z mezem kolezanki z ktora pracuje bo dwa miesiace jedna pozniej druga. cala rodzina widzi ze jest inna. czepia sie na sile. wszystko jej przeszkadza

Gość silna wole ma kazdy
ale wiele nie wie o tym!!!!!

Gość ale jaki człowiek?
Jeśli coś postanowię - to zazwyczaj dotrzymuję tego. Zazwyczaj - bo jestem otwarta na zmieniające się okoliczności. A co - próbujesz być na diecie, czy ie palić? ;-)