Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina pyta 84

W 2 mies zrzucić brzuch po, porodzie realne ?

Polecane posty

Gość Nina pyta 84

Cześć Podpowiedcie kiedy mozna zacząć ćwiczyć po porodzie sn , od kiedy można nosic gorset Za 3 tyg rodze, pierwsze dziecko, do tej pory przytylam 9 kg. Przybylo tylko brzucha,i piersi bo nogi uda tylek czy rece pozostaly w cm takie same. Mimo to wszystkie partie smaruje kremem na rozstępy, wcieram oliwke itp. 2 mies oo porodzie ide na wesele , mam piekna sukienke i zal byłoby aby została w szafie Czy mozliwe aby udalo mi sie zgubic brzuch w tym czasie? Bo caly czas mysle ze skoro poszło w brzuch to potem spadnie i bedzie wisual jak worek

Gość Więc proponuje tak
skóra powinna wrocic do normy, sylwetka też, jeśli tyjesz tyle ile powinnaś.

Gość kalesony unisex
brzuch PO to cienszki ozeh do zgryzienia moze gorsecik? :D

Aha a ćwiczenia to mi się wydaje, że po połogu. Tzn nie ćwiczyłam sama, ale tak na mój mały rozumek to ćwiczyłabym jak już tam wsio dojdzie do siebie ;)

Gość kaska2112
Napewno zrzucisz. Skoro teraz przytylas 9 kg to super, ja przytylam 30 i na samej porodowce spadlo mi 10kg. Jesli bedziesz karmic piersia, to zrzucisz to momentalnie:-)

Gość no właśnie raczej po połogu
albo pod koniec, jak lekarz Ci powie, że wszystko ok. Ja sobie dalam pół roku, specjalnie się jakoś nie odchudzałam, bo sie bałam, że skóra nie zdąży sie wciągnąć i właśnie będzie wisieć, jak za szybko schudnę, a przybrałam 12kg. Jak urodziłam, to się okazało, że to nie tylko brzuch, ale też boczki i... plecy :) Jestem prawie 5mies. po porodzie i jeszcze nie jest idealnie, ale juz dobrze. Skóra nie jest obwisła. Gorsecik może załatwić sprawę, bo ja w jeansy np. weszłam 3tyg po porodzie. Fajna sukienka to zawsze jakaś motywacja :) Ale nie forsuj się na początku, będziesz miała dość innych "atrakcji" i organizm musi dojść do siebie po porodzie, odczekaj chociaż 4 tygodnie, wtedy będzie już po najgorszym. Lekkiego porodu i zdroego maluszka życzę :)

Gość Nina pyta 84
Tak myslalam ze po okresie połogu zacząć bo nie bede robic brzuszków gdy macica jeszcze nie zagojina Nie zalezy mi na sile schudnąć bo cala figura jest ok z tylu nie widac nawet ciąży Moze sprobuje gorsetu Czy to prawda ze gorset modeluje sylwetke, wcięcie i pomaga wyszczuplic cialko? Zawsze producenci o tym zapewniaja ale jak wyglada to w praktyce?

Gość how about that
moja kolezanka w trzy tygodnie po porodzie miala bardziej plaski brzuch niz ja nigdy nie bedac w ciazy...geny moja droga