Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

czemu moja matka nie chce bym w przyszlosci wyszła za mąż?

Polecane posty

ona nawet nie chce słyszeć o tym, ze mam faceta! unika tego tematu... nie rozmawia ze mna na temat facetów nawet :O moze ona nawet mysli, ze ja sie nigdy nie całowałam :O

Gość qwertyuiop!@
uswiadom ja :D mamo mam narzeczonego i jestem w ciazy :D ciekawe co powie

Gość jeahuahe
spytaj ją o to . Zadaj pytanie co jej w tym przeszkadza ze sie zakochasz? Spytaj czy cie kocha i dlaczego nie chce bys była szczesliwa? a masz rodzenstwo? moze boi sie ze jak sie zachowasz to zapomnisz o niej..przestanie byc dla cb wazna..nie wiem porozmawiaj z nia.. a ile masz lat??

tak mam rodzenstwo, nieco młodsze i mam prawie 22 lata moja matka jest jakaś uprzedzona do wszytskich facetów

Gość ehheeheheheehhehe
Pewnie popelniasz jej bledy i latasz za kolesiem ktory ma cie w dupie i rucha inne :D Chce cie uchronic od tego losu, ale widocznie jej sie nie uda

ona nie ma pojęcia, że nawet z kim się spotykam i jaki on jest :D ale moja matka miała chyba jakieś miłosne kłopoty :D i ten facet mieszka niedaleko nas :classic_cool: wiem, to bo gdy byłam mała to znalazłam listy od niego :D

czyli klasyczna kobieta na zakręcie dla której penis to wróg i usilnie chce tym zarazić córcie swą ukochaną