Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie wiecie!

wiecie, że rozmowy w toku są reżyserowane?

Polecane posty

Gość pewnie wiecie!

Ci ludzie ktorzy tam przychodzą to po prostu odgrywają swoją rolę 🖐️ program jest straszny, a jak bym była dzieckiem Ewy Drzyzgi to bym się kurwa matki wyparła :O🖐️

Gość JESTEM TU ZNÓW
ewa jest spoko ,taką ma pracę a nie inną ,a że mondzioły jarają się RwT to tylko świadczy o poziomie intelektu u społeczeństwa

Gość resseta
Tak wiemy. Ale wiele osób jest tam ze swoim problemem ale cala rozmowa jest nagrywana z dublami i powtórkami. Reakcje publiczności montowane i niektóre odpowiedzi na pytania tez.

Gość gsgsdgsdgsd
mylisz się :) eheh

Gość Ashton w akcji
oglądalas kiedyś relacje z zamieszek w PRL? metody nie zmienily sie od tego czasu

Gość resseta
rozmawiałam z jedna dziewczyna która załowała wystepu w tym programie. poszła z problemem a oni zrobili z niej puszczalska której tylko sex w głowie. zmontowali ładnie program. wiem tez ze sa tam tez ludzie ze swoimi problemami ponieważ udzielam sie na wielu tematycznych forach i niejednokrotnie proponowano mi występ w tym programie. własnie na forach tematycznych wyłapuja ludzi....

Gość nannetta
A jak było o Nataschy Kempusch albo o tej dziewczynie co wygladała na 70 lat to tez bylo rezyserowane i montowane? :D

Gość CoTyNiePowiesz
mojej znajomej teściowa występowała w odcinku o kobietach które powiększyły sobie biust, więc chyba nie wszyscy to aktorzy, chociaż to było już kilka ładnych lat temu, może teraz się coś zmieniło chociaż wątpię

Mnie bardziej dziwi to, że niektórzy uważają, że wszystko w tym programie jest naprawdę :D Niedługo ten program nie będzie się niczym różnił od Potyczkek Jerry'ego Springera :O