Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo mam swoje potrzeby

Nie mam kobiety bo nie lubie dzielić się pieniędzmi

Polecane posty

Gość bo mam swoje potrzeby

Dlaczego mam komus dawac to co sam zarobie? Wydaje na to co chce, mam swoje potrzeby i nie chce sie tlumaczyc

Gość bhjnjfvgrf
Chłopie ogarnij się!!!!! Z kobietą się nie dzielisz kasą tylko całą oddajesz a jak nie to sama Ci ją zabierze one są egoistyczne, pazerne i chciwe.

Gość sax7777
i właśnie ten argument mnie przekonuje!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAWO ZA ODWAGE CYWILNĄ!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Szczera kobieta
Facet jest potrzebny kobiecie jako taksówka, bankomat no i do tych spraw.

Gość babeczka co nie potrzebuje kas
chłopy o czym wy biadowlicie, nie zawsze tak jest ze wszystkie babki leca na kase u mnie jest na odwro,to ja mam stabilizacje,mieszkanie,prace i kase a moj facet zero czegokolwiek,no.....ale ja tez nie bardzo chcialam go utrzymywac wiec jakos sie nam drogi rozeszly na troche,co biedzie dalej nie wiem,niech pokaze ze mu zalezy a nie na litosc lapie

Gość Silene
I masz rację autorze. ja też mam stabilizację, dom, samochód, stałą pracę i też już 2 panom podzękowałam, ponieważ traktowali mnie jak sponsorkę. jeden zarabiał bardzo niewiele i nie planował tego zmienić, bo był atystą, drugi od 10 lat bezrobotny.

Gość bezrobotna aha
albi cie nie stac na zone co??????????????????????????????? i tak gadasz zadna cie z twymi groszami nie chce, hahahahahhahahha

Gość Maciek Be
Poszukaj sobie kobiety o rownych sobie zarobkach i sprawa zalatwiona.

Gość advocatus ustal
Autor ma racje większość kobiet to pasozyty

Gość vmkgs
No to super, jak jesteś szczęśliwy to bądź sobie sam ze swoimi pieniędzmi! W czym problem? Gratuluje, że masz takie udane życie. Niech każdy żyję jak chce!

Gość Majjster
Mnie tez to denerwuje, ze kobiety chcialyby wszystkiego od mężczyzn, zawladnac nim. Bo niby to milość. Mam swoje hobby i wole byc sam niż tracic kase na kobiete. Dla nich będę egoista ale jak nazwac kobiety , które swoich pieniędzy nie rusza tylko wszystkiego wymagają od faceta. Bo niby to facet ma zapraszać i placic. To w takim razie poco jest kobieta? To jakiś gadżet? Utrzymanka, do seksu. Jestem za równym podzialem oplat. Odpowiedzialnością za życie . Pranie zrobi pralka ugotować mozna na przemiennie, posprzątać również. Czemu faceta bez kasy nazywa sie golod*pcem a kobiety nie? Poza tym kobiety nie potrafia do niczego dojsc. Są chaotyczne , leniwe i tylko by imprezowaly i wydawaly kase najlepiej partnera.

Gość gość
Czy Wy faceci na łeb upadliście? Myślenie jak 50 lat wstecz, w dzisiejszych czasach prawie każda kobieta pracuje, jak rodzi dzieci idzie na płatny macierzyński, więc się pytam gdzie tutaj utrzymywanie? Z połowa kobiet, albo i więcej ma teraz prawo jazdy, więc to żaden wielki plus faceta. Mam to gdzieś ile mój facet ma kasy, sama zarabiam i nic od nikogo nie potrzebuje, a dla mojego faceta to aż mu przykro jak sobie nie pozwolę za siebie zapłacić lub podwieźć do pracy. Normalny zdrowy człowiek czuje się miło jak może coś ukochanej osobie podarować albo wyświadczyć przysługę i to nie tylko facet. A teraz to najchętniej do związków faceci by księgową zatrudniali, która będzie po kolei każdą złotówkę rozliczać.

Gość gość
Mam to gdzieś ile mój facet ma kasy,-dziwne masz to gdzieś ile ma kasy, ale jednak jesteś zadowolona ze ci cos kupuje, albo cię wozi łatwo jest napisać ze ma się gdzieś kasę jak twój facet ja ma. tak samo jak łatwo jest pisać ze w miłości uroda się nie liczy gdy ma się atrakcyjnego partnera

Gość gość
Gdzie, pokaż mi gdzie napisałam, że jestem zadowolona z faktu, że mi coś kupuje i wozi? Przecież wyraźnie napisałam, że mu przykro bo mu odmawiam!

Gość Majjster
Racja. Fajnie jest cos kupić sam kupowalem czasem jak mialem dziewczyne. Zdążają sie wyjątki od reguly. Ale wiekszosc kobiet i tak patrzy na kase partnera i tylko jgo kase by wydawalo. Inaczej to skapiradlo. Albo jak nie ma finansow to zaraz golod***ec. Kobiety zazwyczaj nie placa za siebie wiec ich sakiewka jest pelniejsza.

Gość Majjster
Dlatego lepiej byc samemu, nie wchodzic w to bagno. A czas wolny poświęcać na swoje pasje. Zwiazki są dla ludzi , którzy potrzebują drugiej osoby do rzecz z ktorymi sobie nie radza.