Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna84

objawy wczesnej ciąży....

Polecane posty

Gość niepewna84

Witam Dziewczyny;** Proszę Was o rade, szczególnie kobiet, które są bądź były w ciąży. Otóż, 21.12 miałam owulację, od tego czasu boli mnie podbrzusze, jest tępy ból co jakiś czas się pojawia, do tego temperatura w pochwie 37, biały śluz, i dzisiaj było mi słabo rano. Byłam u lekarza z tymi bólami bo myślałam, że może jakiś torbiel albo infekcja ale wykluczył obecność czegokolwiek złego. Co o ty myślicie. Wiem, że nikt mi nie powie czy jestem w ciąży ale czy na to się zapowiada?? A i kiedy powinnam zrobić test, miesiączkę powinnam dostać 04.01.

Gość niepewna84
pomożecie??????

Gość niepewna84
pomożecie??????

Gość niepewna84
zrobilam dzisiaj rano ale wyszedl negatywny...

Gość problem z opryszczką
ja żadnych typowych objawów nie miałam . tylko nie dostałam okresu. Ale przed terminem spodziewanego okresu bolalo mnie podbrzusze, praktycznie bol taki jak przed okresem. Test robiłam sobie w ok 3 tyg ciązy

Gość niepewna84
więc być może test zrobiłam za wcześnie hmm, boję się, że jeżeli to nie ciąża to co mi dolega, ginekolog sam powiedział, że będę musiała się zgłosić do innego specjalisty

Gość wersolka
Takie objawy miałam jak się wkręcałam, że jestem w ciąży.Jak faktycznie zaszłam, to dopiero w 8 tygodniu dostałam mdłości, wcześniej nic.

Gość no dokładnie to co napisała
kolezanka powyżej objawy ciąży sa zupełnie inne i na ogół ich nie ma na poczatku !! objawy sa tylko w ciążu urojonej jak sie za bardzo skupia na tym