Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dennatka

Po co Wam dzieci

Polecane posty

Gość dennatka

Mogę wiedzieć :)

Gość 45t543t
żeby się pochwalić że mam dobre geny i jestem w stanie odchować dziecko, no i żebym później nie żałowała :)

Gość dennatka
Dzięki za odpowiedź. Ale jak dobre geny? Każdy jest chyba w stanie odchowc dziecko

Gość na minusie
rodziców zapytaj

Gość dennatka
A właśnie, jak mogę spytać, przed kim pochwalić? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość dennatka
A co jak nie mam rodziców?

Gość a ja myślę, że ludziom bije...
dziwne pytania zadajesz.... A po co ludzie łączą się w pary?? A dlaczego ludzie się bronią jak ich ktoś bije?? A dlaczego jak się człowiek boi to ucieka?? Imperatywem jest instynkt.... to tak najpierwotniej...

Aby odnaleźć sens życia, jakiś głębszy a nie tylko materialny, aby nie gonić bez przerwy za czymś, co w gruncie rzeczy nie ma żadnej większej wartości, aby móc poświęcić trochę siebie dla kogoś, aby kochać tak bezwarunkowo i być kochaną. Aby zobaczyć pierwszy uśmiech, aby móc się kimś zaopiekować. I abym mogła usłyszeć kiedyś słowo "mamo".

Gość Kitka83
kazdy jest w stanie odchowac dziecko? powiedz to katarzynie w :D

Gość dennatka
Nie wiem dlatego pytam.

Gość dennatka
Ojc nie znam kaski ale napewno gdyby była w waszej sytuacji a wy w jej to by inaczej się wszystko potoczyło

Gość Kitka83
Jak się jest zjebem to sie nim jest nawet majac lepsze mieszkanie i wiecej kasy :)

Gość A więc tak:
odchować dziecko są w stanie nieliczni. Skąd pełne domy dziecka? Środki adopcyjne? Okienka życia? Pełno dzieci które chodzą głodne? Nie sztuka jest zrobić dziecko tylko je wychować. A po co mi? Ponieważ kocham te małe istotki. Do tej pory najcudowniejszym co mnie spotkało to te słodkie kopniecia. Pewnie nie jesteś jeszcze gotowa, nie czujesz instynktu bądź byłaś skrzywdzona jako dziecko zadając takie pytanie

Gość mia mamma
Miłość do własnego dziecka jest jednym z 2 najbardziej intensywnych uczuć, jakich można doświadczyć w życiu. Ja bardzo współczuję ludziom, którzy przejdą przez życie (a wierzę, że ma się jedno) i nie doświadczą tego.

Gość dfwef
bo chca mieć na kimś sie wyżywać i jeszcze jak mają kilkoro dzieci to te dzieci ich utrzymują, bo dostają na te dzieci darmową forsę z mops

Gość Autorko bez urazy
ale zadajesz pytania jak głodny świata trzylatek. Po co ludzie się zakochują w sobie? Po co uprawiają seks? Po co wogóle się rodzimy ? Jeżeli sama masz problem z tym że człowiek to istota rozmnażająca sie która pragnie wczesniej czy później potomka to nikt ci nie poradzi. Ktoś kto zadaje tak dziecinne pytania sam musi nie rozumieć życia i jego kolei.

Gość chyba autorka jeszcze nie
doszla za daleko w podreczniku do biologii :)