Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MyciA :-)

Są jakieś koleżanki w pierwszej ciąży może pogadamy? :-)

Polecane posty

hejka a mogą być w drugiej? masz termin porodu w dzień urodzin mojej córeczki :D gratulacje!

Gość problem z opryszczką
hej, ja jestem w pierwszej ciazy w 6 tygodniu :)

Gość a ja myślę, że ludziom bije...
A jestem pomiedzy 2, a 3 ciążą:) Gratuluję i życzę spokojnej ciąży, bezproblemowego porodu i wspaniałego Maluszka;)

o super mam nadzieję że będziecie tutaj zaglądać. Założyłam ten temat ponieważ Ciągle coś czytam w int przeważnie same złe rzeczy i sobie wkrecam różne choroby że je mam:( mam ogromny stres że stracę tego Skarba bardzo długo wyczekiwana ciąża.

Gość labk blon
ja jestem w pierwszej witam!

MyciA ie przesadzaj. Po co towszystko czytasz? Ja załozyłam tylko dzisiaj temat o opryszczce bo ja znowu mam. A tak poza tym to po co sie denerwować? Ja akurat zaliczyłam "wpadkę" ale ja i narzeczony mamy juz tyle lat ( po 29 lat ), że na dziecko możemy sobie pozwolić. Ginekolog nie dał Ci skierowania na badania krwi i moczu i to nie tylko te podstawowe ? ja robiłam przedwczoraj te badania i zapłaciłam 250 zł ale cóz robic :)

Gość labk blon
ja płaciłam 110zł za morfologie i te inne bajery

Gość labk blon
12 tydz

Gość Pomożecie
nie wiem:( a przez stres pobolewa podbrzusze.:( Ja jestem w 19 tc jutro zaczynam 20 robiłam w 11tyg badania wszystko było bardzo dobrze. Macica za to bardzo twarda:( a to Pewnie przez ogromny stres:(

Gość labk blon
nie jest źle myslałam ,że bedzie gorzej:)

Gość labk blon
pisze ,pisze:)

Gość A więc tak:
32Tc:) Niedługo Malenstwo będzie na świecie:) Co do ciąży może dlatego że mam 21 lat to jest bez stresu?

Oj to zazdroszczę i oby tak dalej:-) Czytałam Laska pisała tutaj ze boli ją 10 cm pod pępkiem i mnie tam boli wiecie może czy to od rozciągającej się macicy? Za 4 dni mam wizytę i tak się obawiam że coś złego będzie:(

ja dowiedziałam sie o ciąży 2 tygodnie temu. 3 tygodnie byłam dosyć mocno rpzeziebiona. Przez to ciągle byłam nie wyspana, opryszczka mi teraz wyszła. Od tygodnia mam ciągle mdłosci, czasem mam bole podbrzusza, a poza tym jest ok. Tylko jestem jakas taka troszke zdołowana, byc moze to rpzez zmęczenie albo hormony zaczynają dawac o sobie znac

a więc tak hej:-) jesteśmy w podobnym wieku:-) Ja 22lata:-) może Ty wiesz coś o takich bólach jak wyżej napisałam? Chłopiec czy dziewczynka? :-)

MyciA - źle się zachowujesz. Tzn ciągle masz złe myśli. a to bardzo źle. Pozytywne myslenie to podstawa. skąd to czarnowidztwo? Skoro do tej pory wsyztsko było ok to dlaczego ma byc teraz źle?

Gość A więc tak:
Nie mam pojęcia. Oprócz mdłości wymiotów i senności nie miałam objawów:) ma być chłopiec:)

przez te pobolewania:( nie wiem Kurcze bardzo boję się że poronie i jak to zmienić? Nie umiem przestać czytać m chciał już internet odłączyć.

ja miałam głupie myśli na samym początku,że nie donosze tej ciąży nie wiem czemu ,ale staram się nie myśleć o tym. I Wam też radze nie miec czarnych myśli.

Gość A więc tak:
Jakub na drugie Robert. To czy donosisz czy nie-co ma być to będzie. Ja zrezygnowałam ze szpilek i śpię od początku na lewym boku:) Wyszła mi tarczyca ciazowa ale to nic strasznego:)

pewnie każda z nas przy pierwszej ciąży boi sie o dzidziusia. Ale sądze, że trzeba myslec pozytywnie. Czarnowidztwo jeszcze nikomu nic dobrego nie przyniosło.

Pewnie pomyślicie że jakąś nienormalna jestem ale najchętniej co drugi dzień bym do gin chodziła:-) najbardziej mnie martwi ta macica twarda ale może to od stresu zawsze u gin czekam godzinę lub dłużej i wtedy chyba nie muszę mówic jaka Zestresowana wchodzę. Ostatnio poszłam do innej gin od razu Weszłam i mówiła że jest wszystko ok nic nie widzi

ja chodzę do jednego ginekologa od wielu lat i ciążę tez che aby mi prowadziła. Co prawda chodze prywatnie, ale wiem, że nie zostane "olana"