Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna84

do kobiet w ciąży!!!!!

Polecane posty

Gość niepewna84

Witam Dziewczyny;** Proszę Was o rade, szczególnie kobiet, które są bądź były w ciąży. Otóż, 21.12 miałam owulację, od tego czasu boli mnie podbrzusze, jest tępy ból co jakiś czas się pojawia, do tego temperatura w pochwie 37, biały śluz, i dzisiaj było mi słabo rano. Byłam u lekarza z tymi bólami bo myślałam, że może jakiś torbiel albo infekcja ale wykluczył obecność czegokolwiek złego. Co o ty myślicie. Wiem, że nikt mi nie powie czy jestem w ciąży ale czy na to się zapowiada?? A i kiedy powinnam zrobić test, miesiączkę powinnam dostać 04.01.

Gość po co zakładasz
drugi taki sam temat???

Gość Niunulkai
to test powinnaś zrobic najwczesniej 04.01.2013 ;/

Gość A więc tak:
co do temp w pochwie ci nie odpowiem. test teoretycznie możesz zrobić wcześniej ale jeśli wyjdzie negatywny powtórz w dniu spodziewanej @.

Gość rany!
apteka+test=odopwiedź na twoje pytanie!

Gość na objawy za wcześnie
na objawy ciązy jest za wczesnie, nawet jezeli to dopiero na dniach doszło do zagniezdzenia...hormony które sa odpowiedzialne za objawy ciąży dopiero zaczynają pracowac (lub w przypadku progesteronu wzrastać). Nie pamieatm, ale chyba w "tym" cyklu bolało mnie podbrzusze po owulacji, ale przy cyklach bez ciąży tez mi się to zdarzało. NA TYM ETAPIE NIE MA OBJAWU KTÓRY MOŻE POTWIERDZIC CIĄŻĘ...Test ok 4.01...

To mogą być objawy zagnieżdzenia zarodka, ale nie muszą. Możesz już teraz zrobić betę.

Gość niepewna84
przepraszam, że wkleiłam ten sam temat, po prostu już panikuję. Dziękuję za odpowiedzi.