Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brazylijska.

Jestem naprawdę brzydką kobietą.

Polecane posty

Gość Brazylijska.

Wzrost 154cm Waga 68kg Talia 87 Biodra 98 Biust 102 Mam małe oczy Garbaty nos Krzywe zęby Piegi i pryszcze Jestem nieśmiała, kłamię, nie lubię ładnych ludzi, często się upijam.

Gość fverfedfdef
ja też nie lubię ładnych ludzi

Gość Brazylijska.
Do tego moje włosy...ni to blond, ni to brąz ni to rudy...i wąskie usta.

Gość naciaaaaaaa
a ja jestem modelką. poka foto.

Gość Brazylijska.
Czuję się odtrącona przez społeczeństwo.

Gość Pięknota***
Ja jestem piękna i też często piję.

Gość fast stupak
ola bosonoga jeden moder ma pęd do rozpłodu i niewielkie wymagania najwazniejsze ze masz jakies cycki i stopy :-) to muuuuuu wystarcza :-) dziecko bedzie udane po tacie inteligencie i mamie z niepowtarzalnom urodom :-)

Gość Brazylijska.
Świat jest taki niesprawiedliwy, mało tego, że wyglądaj jak paszczur to jeszcze nie mam przyjaciół ani powodzenia u mężczyzn. Tak Wam zazdroszczę :(

Gość no i co zazdroscisz glupia
babo? ja mam 175 waze 85 kilo jestem stara dupa nie mam meza i nie mam dzieci MAM NADWAGE !!!!!!!!!! ale faceci nawet ci 10 lat mlodsi ode mnie gapia sie na mnie i mnie podrywaja jak tylko wyjde na ulice I CO MI Z TEGO??????? CO???????? NIKT MNIE NIE KOCHA!!!!!!!! pewnie mam podly charakter albo juz sama nie wiem co. i tyle mam z urody. nie wiem czy smiac sie czy plakac

Gość no i co zazdroscisz glupia
dodam jeszcze ze nigdy nie uwazalam sie za PIEKNA nigdy nawet kiedy bylam mlodsza i zapewne ladniejsza niz teraz nie powiedzialabym o sobie ze jestem pieeeeknaaaaaaaa i napewno piekna nie jestem.

Gość KtośSkądś
Bleblanie. Zabawne, że kiedy zobaczyłbym Twoje zdjęcie, mogę się założyć, że w minute znalazłbym 60 facjat, przy których Twoja twarz wygląda jak z żurnala czytaj twarz skrojona na miarę, odpowiednie proporcje, ciekawe rysy. ;) Ja mam gorzej, bo gdyby ktoś próbował znaleść facjaty brzydsze od mojej. Chyba tylko Gołota po wyjątkowo nieudanej walce, albo niemiec z czasów 2 Wojny Światowej któremu czołg najechał na ryja. ;) Dodam, że jako facet przejmować się tym nie powinienem i zwykle tak jest. Ale raz na tydzień przynajmniej ogolić się potrzeba, a kiedy już patrzę w to lustro i myślę sobie, że w koło sami normalnie wyglądający ludzie. Tylko ja z tą ordynarną mordą. To mnie coś trafia ;(

a ja na wygląd nie narzekam, podrywają mnie, na fb lajkua zdjecia ;) , sa mili, uśmiechają się - ale który mnie kocha? żaden. A jak już się znajdzie tego co pokocha to reszta sie nie liczy

Gość KtośSkądś
" jak już się znajdzie tego co pokocha to reszta sie nie liczy" Tak, jasne. Tylko już szukając robi się wstępną selekcję i ten/ta co wygląda nie tak jak myślimy że wyglądać co najmniej powinien/powinna jest już na początku skreślany/na.