Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NataliaFec

Sprawa malutkiej MADZI z SOSNOWCA

Polecane posty

Gość NataliaFec

Czytaliście dzisiaj jakie bzdury wypisują na Onecie o tym przypadku ? Że niby matka ją SAMA udusiła i sama przykopała gruzem niby z zemsty na Bartku, że on córeczkę bardzo kochał ale dzwonił do innych lasek i Kaska nie mogła tego znieść więc z zemsty zabiła dziecko !!!

Gość NataliaFec
"WINNA JEST, ŻE KŁAMAŁA O PORYWACZU ALE CZY ZABIŁA DZIECKO TO JUŻ NIE JESTEM TEGO TAKI PEWIEN. W TEJ SPRAWIE POJAWIA SIĘ DUŻO SPRZECZNYCH INFORMACJI. NAJPIERW BYŁ WIELKI GŁAZ, KTÓREGO MATKA NIE MOGŁA PODNIEŚĆ TERAZ MÓWIĄ O DROBNYCH KAMYKACH. WCZEŚNIEJ BIEGLI POTWIERDZALI WERSJĘ MATKI, ŻE DZIECKO MOGŁO WYPAŚĆ A TERAZ MÓWIĄ, ŻE JE UDUSIŁA. MOIM ZDANIEM NIE MA DOWODÓW NA TO, ŻE BYŁO TO ZABÓJSTWO."

Gość jak juz przontom to mósi bydź
Natalia czy ty naprawde jestes taka gupia czy udajesz? przeciez policja da dobra sledztwa NIE BEDZIE udostepniala prawdziwych i wszystkich informacji, chocby po to by matka madzi nie mogla nage zmieniac i odwolywac zeznac i zeznawac na jej korzysc, zeby ja udupic wreszcie. gdyby rutkowski nie spierdoli sprawy to od razu by wyszlo szydlo z worka.

Gość NataliaFec
do wyżej / a jaka jest koleżanko Twoja wersja zdarzeń ?

moja? jaka MOJA wersja zdarzen? nie bylam uczestnikiem i nie bede sie wypowiadac, czekam tylko i wylacznie na OFICJALNE I POTWIERDZONE przez organa scigania informacje. spekulacji jest mnostwo ale nie mozna na tym bazowac, czesc informacji jest wypuszczana czy niepotwierdzana wlasnie da zmyly. bo jak by wasniewska wiedziala o absolutnie kazdym odkryciu, to razem ze swoim adwokatem by mogla ustalac linie obrony negujaca odkrycie, a tak to nie moze, dlatego dostep do informacji jest ograniczony, ponadto spoleczenstwo nie musi wiedziec o wszystkim na etapie sledztwa, dowiemy sie w swoim czasie.

Gość 50groszówka
przecież od dawna wiadomo, że sprawa małej Madzi jest jakaś podejrzana! Media zrobiły z tego niemalże scenariusz do telenoweli. Małą Madzię ktoś zabił, kłamał ze została porwana, póżniej miał swoje 5 minut w tv i się lansował na celebrytę, mataczył i się ukrywał, a Polski Wymiar Sprawiedliwości nic z tym nie robił! Każdy inny człowiek gdyby zrobił coś takiego swojemu dziecku już dawno odsiadywałby wieloletni wyrok, ale nie Waśniewscy! Ta cała sprawa jest wymyślona tylko po to, żeby odwrócić uwagę ludzi od spraw istotniejszych! Czytając te bzdury co wypisują portale i gazety można pokusić się o stwierdzenie, że żadnej Madzi wcale nie było!

a co ma mi sie PODOBAC? ty normalna jestes? bo patrzac na twoje pytania smiem twierdzic ze nie 🖐️

Po jaką cholere tutaj bedziesz sie rozwodzic o pierdolnietej gowniarze ,ktora ma psychopatyczną osobowosc?? Idiotka za dobre zycie miala ,mimo jak wyplakiwala sie ze ojciec alkoholik,matka cos tam bla bla blaa,widac ze uwielbia jak nad nia wszyscy skaczą plaszczą sie i litują, to juz wrodzone ma takie celebrowanie

Gość NataliaFec
Ty również mało błyskotliwa jesteś, chyba nawet bardziej niż ja. Pytam się czy Ci sie podoba Jej wywiad, bo odniosłam wrażenie, że Jej bronisz. A w tym krótkim filmiku na you tube widać jak byk, że JEST WYRACHOWANĄ SZMATĄ BEZ UCZUĆ WYŻSZYCH.

Gość co za babskooo
Ja nie moge na nia patrzec! niech juz skoncza ta szopke!!!!!!! niech ja zamkna na 25 lat chociaz i tak to nie przywroci zycia Madzi..:(

no wlasnie ty chyba jestes jeszcze mniej blyskotliwa niz ci sie wydaje. tu nie ma NIC do podobania sie czy niepodobania. a jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem, bo widze ze jestes takim wlasnie zacietrzewiencem co to uwaza "kto nie jest z nami ten jest przeciwko nam", to tak odczytujesz moje posty. nie bronie nikogo, NIE JESTEM SĄDEM by osądzac, niech zrobi to sad, wtedy po prostu przyjme to do wiadomosci. nie znam prawdy, poki co nikt jej nie zna poza samymi zainteresowanymi. i nie bede sie opowiadac za kimkolwiek, mam nadzieje ze sledztwo w 100% wyjasni sprawe i kazdy kto tu zawinil poniesie adekwatna, kare, poniewaz daleka jestem do linczowania kogokolwiek kogo za reke nie złapałam 🖐️

mam swoja pewna opinie na ten temat ktora uksztaltowala sie juz na poczatku tej historii, ale nie bede tego mowic, bo to bez sensu, to moje zdanie.

Gość VictorvIwan
29.12.2012] 17:47 [zgłoś do usunięcia] jak juz przontom to mósi bydź - co za tepa dzida! Chyba normalne jest, że jak pisarczykujesz na tym temacie to masz miec zdanie na dany temat, a nie taka tepa obojetna dzida!

nie, moge byc obojetna, poniewaz zostal temat poruszony z innej perspektywy, czytaj ze zrozumieniem. i troche kultury :O 🖐️

Gość VictorvIwan
Jak zaczęłac tu pisać to sie wypowiadaj konkretnie, a nie takie farmazony podajesz jak nie błam przy tym itd. Co za tępy lachon z ciebie .

dobrze ze ty sie wypowiadasz "konkretnie i na temat" :O🖐️

i wypowiedzialam sie konkretnie - przeczytaj 2 pierwsze posty autorki i moja odpowiedz. to jest ten konkret.

Gość NataliaFec
A może trochę pokory dla innych by się przydało. Nie uważasz, że cały wymiar sprawiedliwości robi sobie jaja kosztem społecznym ?

wzywasz o pokore a sama jej nie masz. uwazam, ze wymiar sprawiedliwosci moze nie zawsze dziala w 100% idealnie ale maja zdecydowanie wieksze kompetencje i mozliwosci niz szary Kowalski by rozwiazywac takie sprawy. myslisz ze nie chcialabym wiedziec co tam sie stalo? kazda smierc dziecka, a tym bardziej gdy jest to tak niejasne, jest szokujaca, tym bardziej jesli jest podejrzenie ze to morderstwo z zimna krwia. ale nie ja jestem od ferowania wyrokow, my jako obserwatorzy nie wiemy wszystkiego, i bardzo dobrze, bo nie od tego jestesmy. dlatego nie bede oceniala, poczekam na wyrok, mam nadzieje ze bedzie sprawiedliwy. i tak juz jej kwalilfikacje zmienili.

Gość NataliaFec
a jednak mam wrażenie, że ją bronisz. Jak długo chcesz czekać jako obserwator wydarzeń ? Czy nie widzisz, że ona " kwitnie" ma kase na farby do włosów, makijaż, i pobyty w różnych miejscach ? nie ciekawi Cię za co ???

Gość Nie mam zdania w tym temacie i
basta poza tym ------ niech wisi!!!

to przestań opierac sie na wrazeniach a zacznij czytac co piszę, bo wrażenia twoje są mylne. i dlaczego zadajesz mi pytanie - jak długo mam czekać? tyle ile potrzeba. a ty co zrobisz? sama bedziesz prowadzila sledztwo? sama wymierzysz jej sprawiedliwosc? czy co bys chciala zrobic?

i nie, nie ciekawi mnie za co, bo mam swoje zycie, swoje problemy. wierze natomiast ze jak jest wina to będzie i kara. ja mam sumienie czyste.

Gość NataliaFec
Widzisz, chodzi o to, aby społeczeństwo się buntowało, nawet jakby miało iść z transparentami na drogi. Po co ? Ano po to , że tak rozległe śledztwo w czasie było dezaprobatą z naszej strony. Jak myślisz za czyje pieniądze toczy się tak rozwlekłe śledztwo / pieniądze dla prokuratury, ekspertów, sędziów, policji itd. , no za czyje ? Ano miedzy innymi za moje i Twoje z podatków, a ja np. NIE zgadzam się na nieudolność władzy i piastowania bezowocnych stołków władzy. Nie potrafisz być kompetentnych to wara od władzy i tyle.

ale jesli policja zrobi sledztwo za szybko, po lebkach, to byloby ryzyko ze sie wywinie osoba odpowiedzialna na smierc Madzi. to wole by trwalo dluzej. poza tym rutkowski powinien odpowiadac za utrudnianie sledztwa bo juz na jego poczatku po prostu koncertowo spierdolil sprawe i na maksa zagmatwal, a tak, to by juz pewnie dawno temu sprawa byla zalatwiona

a poza tym przy sprawie z taka iloscia niewiadomych i tak niewiarygodnymi i sprzecznymi zeznaniami nie mozesz sie spodziewac ze poicja zbierze i przeanalizuje wszystko w kilka dni

Gość NataliaFec
I tak i nie z tym Jego spierdoleniem sprawy. Mogło by i tak, że uznali by, jakby ja nie przycinął, że ktoś znalazł by zwłoki jako zabite nie przez Waśniewskich tylko przez niby porywacza...