Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisia kitka 89

Samotnosć

Polecane posty

Gość lisia kitka 89

Moze wy też tak macie ze pomimo wielu ludzi wokół, czujecie sie sami.

Też jestem samotna wśród rodziny i znajomych, a dodatkowo dołuje mnie to, że wokół same szczęśliwe pary tylko ja sama.

Gość dokładnie ze mną
jak u koleżanki powyżej :o

Gość lisia kitka 89
to pozory z tym szcześciem, ja mam meza ale jeszcze nigdy nie byłam tak samotna.

wychodzę czasem, żeby zabić tę samotność, czasem dyskoteka, czasem drink, ale jak wracam to jest jeszcze gorzej. Jak poznaje faceta, to zależy mu tylko na seksie, a mnie chodzi o coś więcej. Chcę żeby mnie ktoś przytulił, ja sama mam wiele do ofiarowania ale komu to dać?

Gość resseta
samotność tyczy sie kazdego...nikt nam do glowy nie wiejdzie i nie bedzie z nami przebywał 24h na dobe. Jesli ktos uwaza ze nie jest samotny to znaczy ze jest zdominowany przez kogoś.

Wiesz lisia kitko, ja to już wolałabym się rozwieźć, przynajmniej znałabym powód cierpienia. Też doświadczyłam samotności w związku, tylko mój partner był alkoholikiem. Z drugiej strony łatwo jest radzić kiedy nie zna się sytuacji drugiego człowieka. To co tu opowiadamy to zaledwie cząstka tego co czujemy dzień po dniu.

Gość lisia kitka 89
moz sie ze mną ozenił, bo "był najwyzszy czas, bo wypadało" , a ja czuje jak rozpadam sie na kawałki, i jeśli zdradze to ja bede niewierna suką wspaniałego meza ,bo jak jesteśmy w towarzystwie to staje sie dla niego widzialna. nie jest złym człowiekiem tylko wiem ze mnie nie kocha. a ja jestem sama bo zawaliłam za sobą wszystkie mosty bo chciałam stworzć dom, rodzinę i balam sie wtrącania sie innych. Jestem człowiekiem, czuje pragnne i chce być kochana. Czasem myśle że moze to ja jestem gówno warta.

Nie jesteś lisia kitko gówno warta, czasami podejmujemy błędne decyzje i ponosimy konsekwencje jeszcze długo po tym. Jeśli spaliłaś most, to zbuduj kładkę, ludzie cenią tych, co potrafią przyznać się do błędu. Ja podjęłam złą decyzję 20 lat temu i nadal za to płacę, czekałam 12 lat żeby coś z tym zrobić, odważyłam się choć było to trudne. Dzisiaj żałuję, że tak długo zwlekałam, jestem sama już 9 lat. Wiem też, jaki to jest strach, czy sobie poradzę, czasami nie ma dokąd pójść. Najprościej powiedzieć to odejdź, ale to skomplikowane. Mimo to, zastanów się czy jest sens ciągnąć to dalej.