Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekumatyyyy

Ide dziś w nowe towarzystwo , jak sie zachować ?

Polecane posty

Gość niekumatyyyy

Nie znam wogole zasad saviovire . U kolegi będzie pare osób, dziewczyn i facetow. Jak wejde to jak mam się z nimi przywitać ? Kobietom mam podać ręke witając się ?

Gość niekumatyyyy
Widze też , że nie znacie zasad buraki :)

Gość TAK SIĘ SKŁADA
że ja też jestem zaproszony do koleżanki gdzie będzie kilka osób i również nie znam nikogo.Gdy wejdę, powiem ogólne dobry wieczór.Mam nadzieję że na wstępie koleżanka mnie wszystkim przedstawi? I będzie po wszystkim.:D

Gość niekumatyyyy
a jak nie przedstawi ? :D

Gość niekumatyyyy
A buty zdejmować czy nie ?

Gość niekumatyyyy
I widzicie tyle gówna nam wtłaczają do głów w szkołach a zero przydatnych rzeczy do życia same bzdury, o których już nie pamietam. Nigdy nie pamiętam ani jednej godziny z savioviru ani jak założyć firmę itd. Same totalne śmiecie nam wrzucają do głów.

Gość niekumatyyyy
I widzicie tyle gówna nam wtłaczają do głów w szkołach a zero przydatnych rzeczy do życia same bzdury, o których już nie pamietam. Nigdy nie pamiętam ani jednej godziny z savioviru ani jak założyć firmę itd. Same totalne śmiecie nam wrzucają do głów. a tych butach to juz podszyw.

Gość niekumatyyyy
Zdecydowany uścisk powiadasz kotka... A do kobie też ?i czy ucałować w dłoń, bo kompletnie nie wiem jak

Gość niekumatyyyy
To jak podaję tą dłoń kobietom czy nie ? Jakieś podobno stare zasady mowily ze kobieta sama powinna wyciagnac dlon ? Ale jak nie wyciagnie , zreszta to ja wchodze do pokoju wiec to ja musze sie przywitać a nie ;)

Gość TAK SIĘ SKŁADA
Jeżeli koleżanka(gospodyni) mnie nie przedstawi, uczynię to sam:D Przywitam się ogólnie i przedstawię się wszystkim bez podawania ręki każdemu z osobna.

Gość niekumatyyyy
C.h.u.j wie jakie szkoły pokończyłem, a nie potrafie sie zachować. A powiedzcie mi, czy w rozmowie z tym zacnym towarzystwem od razu wyznaczać granice na ile mogą sobie pozwolić ze mną ?

Gość TAK SIĘ SKŁADA
Radzę kupić książkę pt; " ABC DOBREGO WYCHOWANIA" Tam znajdziesz wszystkie wskazówki.

Gość niekumatyyyy
Eh k.u.r.w.a, przeraża mnie na samą myśl co mnie czeka. Szczerze, to wolałbym połazić po lesie w świetle księżyca.

calujesz w dlon starsza, duzo starsza dame. dobrym zwyczajem jest podac dlon, nawet jesli nie do konca jest to zgodne z tym "najwyzszym: dobrym zachowaniem". po prostu wyjdziesz na sympatyczniejszego.