Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkataka

Ciesze się, że jestem kobietą a nie facetem

Polecane posty

Gość kobietkataka

Kiedyś myslałam inaczej , teraz gdy dojrzałam stwierdzam, że zycie facetów jest dużo mniej ciekawsze. Kobietki mają rozbudowaną wrazliwość i wyobraźnię, są empatyczne i bardziej inteligentne emocjonalnie od facetów. Gdybym miała byc taką kłodą emocjonalną jak facet dużo bym straciła w życiu i nie czerpałabym radości wszystkimi zmysłami. Kobiety sa wspaniałe :) piękne, wrażliwe i powinny trzymać się razem !

Gość kobietkataka
Tym bardziej , że faceci mają mniej możliwości do masturbacji. Tylko mogą w sumie jechać ręką, a kobitki to świeczuszkę mogą włożyć, a to paluszki, klej, długopis i tak dalej :)

Gość kobietkataka
słaby podszyw, postaraj się bardziej

Gość ciekawy_olek
Nie dość że nie trzymacie sie razem to jesteście zawistne,zazdrosne i facetów sobie odbijacie :)

Gość Polo cocta
zapomnialaś dodać - większość z nich jest zbyt slaba żeby stać je było na wielkoduszność - ergo utopi drugą kobietę w łyżce wody jak tylko poczuje sie zagrożona :classic_cool:

Gość kobietkataka
ciekawy_olek- tyle samo jest zawistnych kobiet ilu zawistnych meżczyzn, nie jest to zalezne od płci tyle tylko że my kobiety potrafimy subtelniej wyrażać nienawiść i w mniej prostacki sposób

Gość kobietkataka
polo cocta-- stereotypiarz z ciebie, przestarzałe niczym nie popatre teorie

Gość kobietkataka
post pod fubu o 18:11 podszyw!! paszoł won ty lumpiaro!! każdy może mieć własne zdanie, pieprzona obrończyni męskiej masturbacji, pff :)

Gość a ja ani
a ja ani się ciesze ani nie ciesze z tego że jestem kobietą ..... Kiedyś bardzo się z tego nie cieszyłam ale teraz jest mi to obojętne kim właściwie jestem