Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka 7896

Facet chciał moje nagie zdjęcia... Co myśleć?

Polecane posty

Gość Zuzka 7896

Jak wyżej ^ Ja oczywiscie się oburzyłam i nie zgodzilam się. On po tym zapewnił mnie, że przecież nigdzie ich nie umieści, tylko ustawi sobie na tapecie, "co zrobie, że tak mi sie podobasz?" ... Ja oczywiście mialam czarne mysli, kompletnie mu nie ufając, choć żadnych podstaw ku temu nie miałam. Dodam, że dopiero nasza znajomość się rozkręca. Co sądzicie? Pozdro, Zuzanna.

Gość lkjhdytthj
Zbok. Pożegnaj pana.

Gość kurde tam
chciał zobaczyć kogo będzie posuwał, czy warto sie starać. I w dodatku tępy onanista.

Gość umieści umieści
albo i sprzeda na nagich fotkach się zarabia spuść tego kolesia w kiblu i nie daj się wykorzystać nie zaufaj mu, zaufanie to twój wróg

Gość kurde tam
szybka reakcja :)

Gość Madzia 964567
Wykastroj go!

Gość mnie też hujoza prosił,żebym
mu wysłała zdjecia moje nago i mojej cipki. Od razu na 1 dzień o to poprosił---odpisałam mu taklze mu w pięty pójdzie. tępy erotoman i zboczeniec. Tfu...

Gość Zocha 0000
Do kurde tam: już do tego doszło. Czy tylko fiku mikuuu uważa, że to nie zbok? Słuchajcie, chłopak jest bardzo, bardzo fajny... EH..

Gość Madzia 964567
Takim zboczeńcom trzeba jaja ucinać!

Gość Testowalam
Boze... Zlot moherow? Zuzka. Znajomosc sie rozkreca to znaczy ile trwa? Nie ma w tym nic strasznego wyslac fotke. Jesli obie osoby lubia seks to czemu nie :P

Gość za to na FB staniki i prywatne
życie wystawiacie, z dla swojego misia nie macie nagiej fotki? co z czasy.

Gość Zocha 0000
Rok czasu korespondencji i spędzone 2 tyg. u niego (tzn. u niego w domu + wakacje). Ja i tak się na to nie zgodzę za szybko, ale chciałam zobaczyc, co sadzicie o tym jego zachowaniu. Dziękuję Ci bardzo Testowalam, podniosłaś mnie na duchu ;*

Gość kafe obserwatore :)
nie bądź głupia - nigdy nie dawaj :P :D

Gość Testowalam
Nie ma za co :) Rok to duzo. Jeszcze real byl. Myslalam, ze miesiac moze dwa. Jak chcesz go jeszcze sprawdzic niech sam najpierw cos wysle. Jednak po roku to ludzie czesto lozko zmieniaja, bo sie polamalo od zabaw :D za to na FB staniki i prywatne - dobrze podsumowala moherowe jadaczki :P

Gość Zocha 0000
Testowalam: Hehehe, fakt- dobre podsumowanie ;) W sumie wydaje mi sie, że gdyby chciał zrobic cos zlego z tymi fotkami, to raczej nasza znajomość by sie zakonczyla, moze nie rozwija sie szalenczo, ale kontakt mamy i planujemy znow sie spotkac. Raczej nie będe kontynuowala tego tematu i pewnie tez nie poprosze go o jego fotki. Moherowe jadaczki- lol :D Pozdro droga koleżanko :)

to zbok,skoro wasza znajomosc dopiero sie rozkreca, takei prosby rozumiem jezeli jestescie para, sypiacie ze sobą itp itd

Gość Zocha 0000
Wydaje mi się, że gdyby to byl "zbok", drążyłby temat, a nadmienił tylko raz :P

Gość Zocha 0000
Słuchajcie, mnie też się to nie podoba, że chłopak chciałby mieć wszystko od razu, ale osobiscie wydaje mi sie, ze to jest kwestia pogadania i wyjasnienia, a nie zboczenia, nie?? ;-)

Gość Testowalam
Fiku mikuuu a jakby w czasie spotkania chcial seksu to tez zbok? To taka namiastka. Widac facet jest ciepliwy. Raz zapytal a nie drazy caly czas. Nawet jakby czesciej wspomnial to tez nic specjalnego po takim czasie. Przeciez to facet! Malo wiesz co sie dzieje w kontaktach netowych :) ROK znajomosci. Jakby kazdy mial tak male zaufanie do ludzi to wszyscy by krzywo patrzyli na drugiego czlowieka. Autorko a byla w ogole mowa o seksie. Tak ogolnie nie propozycja.

Gość Zocha 0000
Dodam jeszcze, że przedstawił mnie swojej rodzinie i prawie wszystkim kumplom.

Gość dziś na pomarańczowo
każdy robi, co chce. ja bym w życiu nie dała takich fotek nawet mężowi. w końcu nie mam gwarancji, że kiedyś coś się złego nie wydarzy między nami i te zdjęcia nie trafią w niepowołane ręce. a poza tym nie mam takich zdjęć.

Gość Zocha 0000
Dokładnie tak, nigdy nie wiadomo... Ale nie wiem, czy nie zaczynamy zbytnio świrować przez filmy i internet..