Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonanonaa

Kto się odchudza ze mną od nowego roku ?

Polecane posty

Gość kreceglupakreceglupa
zaczynam od jutra, produkty na pierwszy dzień kupione, jutro dokupię resztę. a jak tam dziewczynki po sylwestrze? może w ramach gimnastyki zaczęłabym tańczyć. nieźle się poruszałam wczoraj. szkoda, że mąż się nie da namówić ale chyba zacznę sobie robić mini dyskoteki z synem, ma 1,5 roku i na pewno mu się spodoba ze mama skacze i nie będzie się ze mnie śmiał :-D myślę, że na początek 0,5 godz. wystarczy do tego spacerki.

Gość we7878
jaka diete zaczynasz od jutra

Gość kreceglupakreceglupa
turbo.wn już raz na niech schydłam

i jak tam zaczęła któraś odchudzanko;)? Ja zaczęłam dzisiaj. Na śniadanko jogurt z musli(5 rano) o 8 zjadłam małe jabłko. o 11 dwie małe kromki chleba przesmarowane serkiem i do tego pomidor przed chwilą kaszę gryczaną z sosem i kawałkiem mięska. 'Staram się wniczym nie ograniczać tylko jeść mniejsze porcje;)

i jak tam zaczęła któraś odchudzanko;)? Ja zaczęłam dzisiaj. Na śniadanko jogurt z musli(5 rano) o 8 zjadłam małe jabłko. o 11 dwie małe kromki chleba przesmarowane serkiem i do tego pomidor przed chwilą kaszę gryczaną z sosem i kawałkiem mięska. 'Staram się wniczym nie ograniczać tylko jeść mniejsze porcje;)

Hej. Mam 164 cm i 55 kg. Dietę rozpoczęłam tuż po świętach i już widzę rezultaty! ;) Kto się przyłączy?

hej;) ja mam więcej od Ciebie do zrzucenia trochę bo ważę 59kg.;/ wybrałaś jakąś konkretną dietę?

Przede wszystkim dużo ruchu (ćwiczę około 1,5 h dziennie). Całkowicie wykluczyłam słodycze, fast foody itd. Jem tylko normalne śniadanie, mały obiad, potem ewentualnie jakiś owoc jak nie mogę już wytrzymać. No i jogurt naturalny na noc. ;)

Gość prosiaczek75
ja też się włą czam 116kg marzec 2012,96kg maj 2012 strata 20 kg,lecz teraz poświętach 102kg cel 85 kg

Gość prosiaczek75
myślę że w grupie będzie łatwiej pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcę minus 17kg ato nie jest takie łatwe,co robić????????????????????

Gość prosiaczek75
dzisiaj postanowiłam że leciutkie śniadanie i woda do wieczora- odtruwanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieję że wytrzymam

Gość kasienka z Opolenka
ja tez zaczelam od wczoraj 168 i waze 60 kg...chce schudnac 10 kg do wakacji...czasu mam duzo...na sniadanie jem jogurt,lub lyzeczke kakao z odduszczonym mekiem,na obiad piers z kurczaka z marchewka i cebola,w miedzy czasie jakis owoc a wieczorem zupka warzywna plus 1 i pol cwiczen w tym godzina to bieganie na bierzni

Gość Edyzia
Hej dziewczyny! Ja zaczęłam już dawno dietę, ale jeśli wątek się rozwinie chętnie się do Was przyłącze :) Ja najzwyczajniej w świecie przeszłam na zdrowe odżywianie. Ćwiczę także ponad godzinę dziennie. A dietę zaczęłam od początku grudnia :) Naprawdę widzę, że poleciało już parę kilo. Niestety chciałabym zrzucić jeszcze jakieś 10 kg, ale bez wymiaru czasowego. Po prostu chcę nauczyć się zdrowo żyć a efekty przyjdą same i wcale nie trzeba na nie długo czekać. Będę tutaj zaglądać :)

Jestem właśnie po dwugodzinnym treningu (944 kcal mniej) i czuję się świetnie ;) Dziś już tylko jogurt naturalny i kolejna porcja ćwiczeń ;) A jak tam u was dziewczyny?

hej;) Nie odzywałam się ponieważ miałam problem z internetem. Dietkę trzymam od drugiego stycznia;) Jak narazie jest ok;) w środę się zważe i powim czy coś zrzuciłam przez tydzień;) dzisiaj już po śniadanku -jogurt z musli i koniecznie czerwona herbata;D

Gość kjhgfdfghj
MÓJ SPOSÓB NA MAŁY APETYT ! Jedyne, co odchudza to umiarkowane jedzenie i dużo ruchu ;) Wiem, żadne odkrycie;) Tabletki, żele, dziwaczne diety itp to tylko sposób na zarobienie na epidemii otyłości i chyba większość z nas jużo tym się przekonała. Jednak jeśli ktoś ma słabą wolę i uwielbia jeść, to zdrowe odżywianie może mu przychodzić z wielkim trudem i zniweczyć plany osiągnięcia wymarzonej, zdrowej sylwetki. Tu może pomóc Yerba Mate, która: -hamuje apetyt, -daje uczucie sytości w żołądku, -przyspiesza przemianę materii -oczyszcza z toksyn -ma mnóstwo witamin (włosy, cera, skóra i paznokcie bedą wdzięczne za taki zestaw;) -pobudza lepiej niż kawa (idealna do nauki!) -i wiele wiele innych ...(możecie o tym poczytać na blogu-link niżej) Pijąc Yerbę łatwiej wytrzymamy na diecie- ba, nawet nie zauważymy, że na niej jesteśmy, bo zwyczajnie nie będziemy głodni ;) do tego pobudza lepiej niż kawa, więc jest świetna do nauki ;) Energia, odchudzanie, koncentracja, mnóstwo witamin, magnez, żelazo, potas... Polecam ;) Z autopsji mogę potwierdzić, że faktycznie nie chce się jeść. Schudłam mimo woli, bo pijąc Yerbę, mój żołądek nie domaga się jedzenia zbyt często ;) A kawa już dawno poszła w odstawkę ;) Więcej info o Yerbie przeczytacie na tym blogu ( ma tyle właściwości, że nie dałabym rady tu wszystkiego napisać ;) ) :http://yerbomaniaczka.blog.pl/

Gość Magdalena

hej 🙂

Z chęcią się przyłączę 🙂 mam 163 i moja waga to 83 kg 😞  narazie chcę schudnąć 5 kg 😛

jakie macie sposoby na obsesyjne podjadanie i picie wiekszej ilosci wody ?