Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zocha 0000

Czego nigdy nie zrobicie w łóżku? Jakie macie opory w seksie?

Polecane posty

Gość qwer
rzadnego srania na siebie,kichania,wymiotow,sikania trojkatów. i analu. mezatka 25l

Gość różowa landryneczka
Przeciez sex analny daje duzo przyjemnosci

Gość Zocha 0000
Crazy monkey Może ja teraz jestem mądra, a gdy facet by mnie pouczał w tym temacie, a np. wczesniej bym nie mogla sie przekonac, stresowala itd. to pewnie, tez byloby kiepsko. Ale moze nie, moze dalabym sie resocjalizować ;-) Ale kurcze, hipotetycznie: spotykaja sie dwoje ludzi, chcą się kochac, a robią dokładnie wszystko odwrotnie, więc w takim przypadku wskazowki sa niezbedne ;-)

Gość qwer
raz sprobowalam analu ,nawilzenie,maz zajeb...a 3 dni zalatwialam sie w wc nie czujac tego!!!!! dzikeuje to nie dla mnie.

To też właśnie napisałam, tylko tak pokrętnie, żeby nikt postronny nie zrozumiał. Po miłości ani śladu, ale co mi zostało reklamówek, to moje:(

Gość Zocha 0000
Rozowa landryneczka Ty już rozumiem jestes b. doswiadczona w tym temacie? Ale niektorym ciezko sie przelamac...

Gość różowa landryneczka
Bardzo to moze nie ale jakies doswiadczenie mam. Przy analu nie mozna robic nic na sile. Najwazniejsze jest rozluznienie i nawilzenie

masz racje dark, jestem dziś mało bystra:( nie wiem czy to przez pogodę:( czy fakt, że miałam dziś okazję na dobry seks ale nie miałam przy sobie reklamówki:( wiec z seksu nici

Gość Zocha 0000
Crazy monkey Nikt nie chce usłyszeć, że zrobił cos zle. Ludzie bywają zbyt dumni, interpretują rzecz zbyt dosłownie, czy nawet nadinterpretują. Bo to nie jest tak, że ktoś jest kiepski w seksie, tylko kazdy z nas jest inny i wszyscy lubimy co innego. To inne sprawy decydują o kiepskości ;-) Dlatego trzeba dyskretnie, trzeba również ĆWICZYĆ, ĆWICZYĆ i jeszcze raz ĆWICZYĆ :D

Gość Zocha 0000
Jeszcze wracając, myślę, że gdyby było warto, na pewno dałabym się zresocjalizować! ;-)

Gość ja nie robie nie
nie zrobię oranego i analnego też nie feeee

Gość Zocha 0000
Śpicie już misiaczki?