Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pirat flapjack

orgazm sutkowy

Polecane posty

Cześć pirat:) Nie wiem, nigdy nie miałam takiego, ale nie jest mi specjalnie przykro z tego powodu:)

Gość Szczecin 33
Koleś mi kiedyś mówił, że ma dziewczynę która dochodzi w ten sposób, że ma tak mocno wrażliwe. Czy to prawda? Nie wiem. Wiem, że ja mam wrażliwe brodawki i ich podrażnianie pomaga w dojsciu do orgazmu.

Flapjack, witaj. Dawno Cie nie widziałam :) Ciekawa jestem jak sie miewasz. Nie znam orgazmu sutkowego.

był dawniej bardzo popularny, chyba w 18/19 wieku, kiedy kobiety bały się ciaży a nie było prezerwatyw jeszcze. Ale wtedy były bardziej popularnie z kolei techniki pettingu, w każdym bądź razie przy nim są normalnie skurcze pochwy. Nawet jakąś ksiązkę ostatnio czytałam, gdzie było to opisane :)

Foxy_Lady nic nowego u mnie. Nie mogę się wziąć za siebie. wiele razy czytałem o takim orgazmie ale chyba nie występuje? lub wszyscy zapomnieli jak go zrobić

Flapjack... kiedys musisz zacząć :) Gdyby coś, to ja już nie mam tamtego adresu mailowego, zlikwidowałam go. A co do orgazmu, to nie mam bladego pojecia, teoria mówi, że istnieje, ale nie znam żadnej kobiety, która by sie nim pochwaliła.

mnie się wydaje, że jednak wszyscy zapomnieli, że taki istnieje ;) zresztą nie tylko taki. Ale cóż.. :P Foxy wydaje mi się że nawet kamasutra o tym mówi, ale nie mam pewności.

Gość ćiemka
Istnieje

Gość żoncia duszka cafe
pewnie że istnieje. Mój Januszek zawsze potrafił mnie doprowadzić do ekstazy pieszcząc moje sutki :)

mogłybyście to opisać jakie to uczucie, siłę? ile trwa takie pobudzanie i co jest ważne? jak odkryłyście tą przyjemność... ?