Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aihdkajdalkjal

To nie moze byc ciaza-tylko nie teraz...

Polecane posty

nooo mieszkam na wsi i krowy doje:)A Wy dalej musicie topic zaśmiecać wraz ze swoją empatią:):)...dla wyjaśnienia jej tam kilkakrotnie porponowano pomoc , ośrodki...nieeeee po co?? Ona chce tylko tableteczkę...a poza tym pierwszy tekst mojej rodziny to był właśnie czy może chcę usunąć...tak więc szansę miałam bo dostałabym kase...ale wolałam się pomęczyć i mieć teraz cudowną córę:):):)

Gość kslslkdslksl
No i może właśnie za to "wolałam się pomęczyć" jesteś tak na nią wkurwiona???? Czyli dla Ciebie prosta kobieta to ta ze wsi i przy krowach :d no potwierdzasz w każdym poście, że jesteś prosta :D i ograniczona. A co do tematu to niech autorka zrobi test, co na kafe wróżki?? 50/50

No przecież napisałam że krowy doję....ehhhhh... i jeszcze mam kury w domu:)i kaczki......A kto napisał że łatwo było:):)Napisałam że dałam radę a nie leniwie po tabsy...ehhhhhhhhh nie dociera do was dalej...

Gość kslslkdslksl
Czemu do twojej pustej pały nie trafia, że to byc może nie z lenistwa chciała poronić!!!! Co się tak uczepiłaś tego, że to z lenistwa???????????????? To znaczy, że ty taka pracowita?????????? No co za tok myślenia! A ile masz lat??

Gość kslslkdslksl
A pasuje mi do Ciebie ten obraz krów, kur i kaczek :)

Tak pracowita...a ona leniwa....z lenistwa z lenistwa...bo trzeba by dupcię ruszyć do pracy...a ona przecież tylko studiowała!!!! Jakże by to ,żeby studentka pracowała??????????Amen.....już tu nie piszę , stwórz sobie nowy wątek to się wyżyjesz:)tylko na dzieci nie krzycz bo cie pani na forum wkurwiła:):):)

Gość kslslkdslksl
Na razie mam jedno dziecko :) Nie krzyczę na nie a już na pewno temat z kafe nie psuje mi humoru cobym się musiała na kimś z domowników wyżywać :) Też zaraz idę spać :D Dobrej nocy :)