Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniacebulka

Uczucie

Polecane posty

Cześć!Mój problem polega na tym że od pewnego czasu czuje się straszliwie samotna :( Nie wiem z czego to się wywodzi ponieważ mam znajomych z którymi się spotykam ,myślę że takie poczucie mam ponieważ są to ludzie którzy wolą pójść do kina czy do kawiarni...a ja mam 20 lat chciałabym pójść czasem na jakąś imprezę,poznać kogoś nowego ale nie mam z kim a samej to dziwnie:(:(Czy jest tutaj ktoś o podobnym problemie ?Może tutaj poznam nowych towarzyszy albo dowiem się co robić:)Jestem z Trójmiasta

Gość tez sama ciagle sama w domu
:( w sylwestera tez sama

Gość ikujyhtgrf
Wyciągnij jakąś koleżankę na dyskotekę, poproś ją ładnie i powinna się zgodzić. A nuż się jej spodoba i będziecie chodzić razem. ;) Często jest tak, że takie imprezy ludziom źle się kojarzą, a później okazuje się, że zaczynają na nie chodzić co tydzień - sama mam takich znajomych. :P

Cały czas próbuje ;) niestety jak już wspomniałam moi znajomi nie są zbytnio zainteresowani moimi propozycjami :(Chciałabym poznać bardziej imprezowych ludzi ale nie wiem gdzie mogłabym ich znaleść

Gość ikujyhtgrf
Na imprezach. :D Jak naprawdę nie masz z kim iść, to idź sama na jakąś imprezę w klubie. Ale do tego trzeba mieć jaja, bo może być nieswojo samemu tańczyć itd.

raz naprawdę tak zrobiłam haha nie było tak źle choć rzeczywiście czułam się dziwnie :P poznałam wtedy jednak kogoś :) szkoda że to była znajomość krótkotrwała:/ myślę o jakichś kołach zainteresowań czy czymś w tym stylu