Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andżelaa12

Graliście kiedyś w simsy?

Polecane posty

Gość b990-087
przestałam po tym jak zaadoptowałam psiaka za 4 kredyty a on mnie zgwałcił

Gość offerma
Ssałaś kiedyś taką fujarę? www.voila.pl/367/ltaca/?1 Jeśli nie to masz okazje:)

Gość ja gram cały czas
miałam wszystkie i najlepsza dla mnie jest 3 :classic_cool: ograniczenia ? gra dla wszystkich raczej

Gość Miss u buntu z haczykiem
Przychodzi koles do pani doktor i mówi: - moglaby pani mi cos dac bo mam erekcje 24 godziny na dobe a pani doktor: - moge panu dac spanie, jedzenie i dwa tysiace zlotych miesiecznie..

Gość ikujyhtgrf
Jako dzieciak grałam w 1 i 2. Uwielbiałam to. :D Całymi dniami grałam - albo sama, albo przyłaziły do mnie koleżanki i grałyśmy razem. Świetna gra, kradnie życie. 2 oczywiście lepsza. Co do ograniczeń wiekowych, to myślę, że nie są potrzebne, choć różne rzeczy się wyrabiało. :D

Gość ja gram cały czas
raczej tak bo dziwnie by wyglądał facet grający ludzikami w grze a dziewczynom pasuje taka zabawa w ukladanie rodzinki

Gość ikujyhtgrf
Moim zdaniem nie jest typowo dziewczęca, chociaż na pewno gra w to więcej kobiet niż mężczyzn. Ale nie zdziwiłabym się, jakby jakiś mój kolega w to grał. :P

Gość ja jestem dorosła
i gram w simsy 3 mam wszystkie dodatki

A czy to dobry pomysł na prezent? I jak miałabym się zapytać o to tej osoby tak żeby się nie domyśliła że chce jej to kupić?

Gość ikujyhtgrf
Spytaj się, czy lubiła w dzieciństwie bawić się w dom, a później w innej rozmowie czy lubi gry komputerowe.

Gość ah te simsyyy
moja 30letnia kumpela całymi wieczorami grała w simy :-D pamiętam nawet jak zrobiła z jednego ludka płatnego zabójce-wtedy mnie to zszokowało i do dzis nie wiem jak to jej wyszło ze tak wyszło

Gość wrtrwte78
a co ma zabawa "w dom" z tym wspólnego. to nie jest gra do udawania nudnego życia rodzinnego tylko symulator życia, w którym można robic naprawdę wszystko z postaciami. ktos będzie wychowywał dzieci, ktos inny mordował namiętnie swoje simy lub zamieniał całe miasto w wampiry. i ogromna część zabawy to budowanie i urządzanie domów- dla niektórych ulubiony element

Gość ja mam 33 i tez gram
w simsy sa spoko lubię w to grać mam kilka rodzin od patologicznej do super wykształconej lekarskiej rodziny :p