Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motyleczek2788

potrzebna pomocna rada

Polecane posty

jestem 12 dni po porodzie i od porodu nie moge sie wyproznic a co za tym idzie macica mi sie nie odkurczyla mam pelne kiszki brzuch mnie bardzo boli czasem poleci troche oplawow ale nie wiem co mam robic czopki prawie wcale nie pomagaja a karmie piersia co moge wziasc na przeczyszcenie zeby maluszkowi nie zaszkodzic pomocy dluzej nie wytrzymam....

Gość kolepaa
spróbuj płatki na owsiane na mleku, na mnie to bardzo dobrze działało i szybko....

Kochana niewiele:(Tylko czopki , absolutnie nic ziołowego....len mielony spróbuj pić...on śluzem powleka przewód pokarmowy to że tak powiem łatwiej....lepiej zadzwoń jutro do lekarza swojego...

te czopki to glicerynowe? activie z suszonym sliwkami i mielony len. jabłka też działają tak

olejek rycynowy przenika do mleka?kiedys mi pomagal ale pewnie teraz nie mozna platki nie dziaja jogurty tez nie do tego wszystkiego wyladowalam z synkiem w szpitalu bo dostal zapalenia pluc masakara

Gość Miss u buntu z haczykiem
- Mój mąż: "Nie mogę cię podwieźć do pracy, bo obiecałem koleżance z pracy, że ją podrzucę...

olejek rycynowy przenika do mleka?kiedys mi pomagal ale pewnie teraz nie mozna platki nie dziaja jogurty tez nie do tego wszystkiego wyladowalam z synkiem w szpitalu bo dostal zapalenia pluc masakara

Gość woda i sol pomoze
motyleczek - gratuluje dzidziusia, ale jak bedziesz miala chwile to zacznij slownik ortograficzny przegladac bo ciezko sie ciebie czyta:P co to znaczy odkurczyła?ópławy?wziąść? o przecinkach nie mowie. woda z solą baaardzo pomaga.:)

Gość ej atm baby:))
12 dni po porodzie to nie sa upławy kochana tylko normalny połóg ,oczyszczasz sie jeszcze co do wypróznienia..jest jedna stara sprawdzona metoda tzw prababci na czczo napij sie szklanke ciepłej wody z kranu,dziła jak trzeba.,wypróbowane:) powodzenia

Gość ggeasdgz
kup w aptece lewatywę - są takie, które możesz zrobić sama. Może to pomoże a dziecku nie powinno zaszkodzić

Gość ggeasdgz
woda i sol pomoze - odpuść, dziewczyna pisała pewnie na szybko. Co Ci do jej ortografii? Może jest dyslektykiem???

jabłka, śliwki suszone, słonecznik. mnie jeszcze dodatkowo pomagał syrop lactulosum, ale nie wiem jak z nim w czasie karmienia, bo ja nie karmiłam piersią. ktoś tu słusznie napisał o wodzie z rana, rzeczywiście pomaga ;)