Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1994Kasiula

Małe piersi i życie erotyczne

Polecane posty

Gość jukijuoujytr
ja mam 158 cm,jestem drobna i rowniez mam bardzo duze piersi. klopoty z biustonoszem,dobraniem ubran, itp itd, no i faceci,ktorzy postrzegaja mnie przez pryzmat biustu,eh....i nie patrza mi w oczy

Gość jukijuoujytr
leviatan - powiedzmy. tylko nigny nie wiem,czy podobam sie jako calosć(powloka i wnetrze) czy tylko sa mili z powodu mojego biustu. moze to glupie,ale tak mam.no i te uwagi,nawet w pracy:za mala masz bluzke,nie stoj tak nade mna ,bo nie moge sie skupic ,zaraz ci guzik odpadnie. itd itp

Gość jukijuoujytr
no niby tak,ale wszystko ma swoje dobre i zle strony. np.brak mozliwosci spania na wznak bo mnie dusi hehe.ale takie jest zycie.

Gość jukijuoujytr
spie na boku :-)

Gość jukijuoujytr
no tak . zapomnialam dodac,ze najbardziej zadowolona osoba jest moj maz. on nie widzi zadnych mankamentow mojej budowy :-)

Zdjęcie z 2007 r ??? Jeśli twoja data urodzenia to , tak jak masz w nicku, 1994. To zdjęcie swoim piersiom zrobilas mając 13 lat ?? Jak dla mnie trochę podejrzane.

Gość jukijuoujytr
twierdzi nawet,ze nie moglby byc juz z kobieta nie obdarzona hojnie przez nature. skrzywdzilam biedaka ;-)

Gość lalalalamamaamama
do autorki pytanie jaki nosisz rozmiar? bo ja 75 A i uwazam, ze sa zajebiste, a faceci tez nie narzekali zreszta widza chyba w ubraniu, ze nie sa jakies wielkie wiec nie ma zdziwienia kiedy sie rozbieram :)

Gość jukijuoujytr
bo leviatan,czlowiek samym domem nie zyje,a ja wykonuje typowo meski zawod,jestem szefowa samych mezczyzn. wiec czesto sa niezreczne sytuacje

Gość marer
Bardzo piekne piersi. Wlasnie takie sa najlepsze!

Gość yuhu
arpad17 - zaraz odpowiem na twoje pytania, niebylo mnie bo zajmowalam sie dzieckiem i Mala dopiero poszla spac. A wiec tak: operacja trwala 3 godziny pod calkowitym znieczuleniem, potem bylam w szpitalu jedna dobe i wrocilam do domu. Po tygodniu od operacji bylam na kontroli i lekarz wyjal kilka szwow, oraz dosalm witamine E w zelu do sparowania blizn (naprawde dziala, robia sie coraz mniejsze i jasniejsze). Ja juz kilka dni po operacji moglam podnosic rece do gory (co jest niewskazane, bo mozesz zerwac szwy), tylko ze u mnie na prawde super szybko sie wszystko goilo. Jedyna niedogodnosc to to, ze nie mozesz podnosic ciezarow przez 2 tygodnie, wiec nie moglam podnosic wlasnej coreczki i sie nia opiekowac. Teoretycznie okres rekonwalescencji trwa 6 tygodni, ale jesli jestes szczupla, nie palisz i nie masz cukrzycy to wszystko powinno swietnie pojsc, bez zadnych komplikacji. Ja mialam operacje 8 tygoni temu i juz wszystko jest zagojone, na razie blizny sa czerwone, ale zbieleja z czasem i nie powinny byc zbyt widoczne, zreszta ta czesc piersi zakrywa ci bistonosz wiec i tak nic nie widac. Nie wiem jak innym, ale mnie przestaly bolec plecy i szyja dzieki zmnieszeniu piersi. Estetycznie tez lepiej u mnie wygladaja male piersi niz takie balony jak kiedys, tym bardziej, ze mam tylko 160cm i 47kg wagi. Ja CI polecam taka operacje, jedyny minus to cena, w moim przypadku pokrylo koszty calkowicie moje ubezpieczenie ze wzgledu na to, ze operacja byla z powodow zdrowotnych. A gdybym placila sama to byloby to 18tys dolarow, taki kosztorysz przyslalo mi moje insurance, ze tyle zaplacili. Nie wiem czy ci moje wywody w czyms pomoga, w kazdym razie w moim przpadku bylo warto podjac ryzko i zrobic operacje, powodzenia.

Gość fffffffffyyyh
Myślę ze masz piękne cycuszki, chciałbym je piescic, całować,kąsać

Gość Marcinwp
Jak już wspominali poprzednicy, bardzo piękne piersi. Nie masz czym się przejmować :)

Gość grzegorz20
Nie masz czym się przejmować, Twoje piersi są bardzo ładne ;) Całuje ;*