Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1994Kasiula

Małe piersi i życie erotyczne

Polecane posty

Gość 1994Kasiula

Witajcie dziewczyny. Mam wielki kompleks odnośnie swoich piersi. Mianowicie są one dla mnie za małe i czuję że mój partner zostawi mnie przez to. A także podczas stosunku czuję że on nie ma satysfakcji całując/ pieszcząc je. Czy one są na prawdę takie małe ? link - http://j.gs/1jYc Wybaczcie że taki dziwny link, ale na innych forach oznaczało mi jako spam, więc postanowiłam go skrócić. Musicie tylko odczekać 5 sekund i nacisnąć Skip Ad :) Pozdrawiam

Gość vadro
wypieeerrrdalllaj

Gość Driks
Chłopaki jaki wirus, to jest tylko skrócony link a po skróconym linku zdjęcie piersi tej niewiasty :)

Gość (LLLLLL)
normalne

Gość jgghjghj
to twoje z przed 5 lat?

jestem przerażona tym, jakie kompleksy mają dziewczyny :( dziewczę masz normalne cycki!

Gość Zorba258
Ja tez mam małe piersi, a kiedys facet zaproponowal mi hiszpana. Az bylam w szoku, ale sie udalo i dlugo nie trzeba było ;-)

Gość byczycaaaaa
kasiula sa rozni faceci, jedni lubia male inni duze. Moj odrazu powiedzial ze sa zajebiste i je uwielbia, a mam takie male jak ty. Wielu facetow takie wlasnie lubi, male i jedrne niz duze, obwisle. Twoj ci nigdy nic milego nie powiedzial? Moze sama spytaj co mysli o twoich piersiach, jak powie ze sa ok bez entuzjazmu to rzuc palanta, po co masz wpedzac sie niepotrzebnie w kompleksy.

Gość gałyoszalały
zajebiste dla mnie w sam raz;)

Gość 1994Kasiula
Dzięki za odpowiedzi. Wiem że piersi nie są jedyną rzeczą u kobiety, ale jak widzę jak chodzą kobiety z większymi piersiami od moich to aż mnie w gardle ściska :/

Gość man000
ciężko ocenić w staniu ale chyba są ładne, choć aby najlepiej zobaczyć całą twoją figurę, żeby ocenić twoje ciało ;)

Gość 10 minut to
jaki słodziak

Gość yuhu
A ja mam niedowage, a piersi mialam ogromne, zupelnie niepasujace do mojej drobnej figury. Ja zrobilam redukcje i jestem super szczesliwa z moimi nowymi, malymi piersiami. Duze cyce to tylko klopot, bolace plecy i szyja plus problem z doborem biustonoszy i nigdy nie moglam dobrac fajnej sukienki, bo jak dol dobry to gora byla za ciasna i odwrotnie. Ciesz sie dziwczyno tym co masz.

moge ci tylko powiedziec , ze ja marze o takim rozmiarze piersi. Ja mam duze.....i nie moge juz z tym wytrzymac , ciagle mysle o operacji zmniejszenia. Mam miseczke H a w obwodzie 75. Nawet nie wiesz jak ciezko dostac dobry stanik......od ponad roku ciagle slysze ,ze nie ma takich rozmiarow...jest 95 H coz ja jestem szczupla, normalna....jak dla mnie masz super akurat

yuhu a nie balas sie operaci, jak znioslas bol ? Ja si estrasznie boje i dlatego nie moge sie jeszcze zdecydowac, al eprzez te cycki to ja nie moge juz normalnie zyc....

Gość yuhu
Powiem ci, ze to nic strasznego. Moja operacja poszla bardzo dobrze, wiec wszystko szybko sie goilo. A bol wcale nie byl taki wielki. Ja polecam, przestaly mnie bolec plecy i szyja po operacji, a piesi ja ladne i jedrne, zmniejszaja nawet aureole, zeby ladnie wygladaly. Ja i moj maz jestesmy bardzo zadowoleni z efektu.

podobno tna brodawki i je podnosza potem zszywaja ....a z jakiego rozmiaru na jaki zmniejszalas ?

Gość tez ci cos powiem
juz były:D

Gość yuhu
Tak wlasnie robia. Ja nosilam 34DDD, ale to amerykanska rozmiarowka, teraz mam duze B, male C, zalezy od biustonosza. Niestey nie wiem jaki to rozmiar w Polsce.

yuhu a ile czasu od operacji trwalo az doszlo wszystko do normy ? Czy naprawde da sie zniesc ten bol ?JA juz nawet stanik anie moge kupic, a jak jakis trafie to dusze sie w tym i najchetniej to bym z domu ni ewychodzila. Ciagle mysle o jednym, uwolnic sie od tego ciezaru....

jak ich tak kusza to niech sobie tez je nosza......niech panowie zaloza stanik i wloza tak 2-3 kilowe kamienie i ponoscie to tak caly dzien....poza tym mnie kompletnie nie interesuje co mysla panowie i czy im to sie podoba czy nie, mi jest z tym nie wygodnie.