Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja 29

POPĘD SEKSUALNY W CIĄZY

Polecane posty

Gość Alicja 29

Drogie przyszle mamy! Mam pewien problem i pisząc na forum mam nadzieję że podzielicie się swoimi doświadczeniami i może pomożecie mi jakoś sobie z tym poradzić! O co c hodzi? Jestem w 21 tyg. ciąży-zagrożonej.Biorę fenoterol rozkurczowy bo macice mam twardą i grozi mi wcześniejszy poród. Lekarz zabronił nam seksu bo wiadomo ,orgazm,skurcze.Nawet masturbować się nie mogę! A mnie po prostu roznosi. Mam taką straszną chcicę że nie mogę wytrzymać!!!!!!!!!!Parę razy zdarzył mi się orgazm podczas snu. Boję się bo maluszek jest dla nas najważniejszy ale to nie zależy ode mnie. Dzisiaj też podczas podmywania się troszeczkę dlużej potrzymałam prysznic na muszelce i znów! Czy wam też tak się zdarzalo? Jak sobie z tym radzicie?

Gość hehehehehffff
też miałam wzmożony apetyt na sex, normalne...

hej mam pytanie do Ciebie:) Ja jutro zaczynam 20tc czy Ciągle masz twarda macice? Masz jakieś bóle? Od razu dostałaś te tabletki?

Gość Alicja 29
Tabletki biore od 3 tyg. Byłam wtedy na kontroli i lekarz stwierdzil ze jest twarda.

Kurcze No mi też mówiła że mam twarda a kazała łykać tylko magnez Aspargin:( w środę idę do Niej to zobaczymy co powie. A bóle jakieś masz? leżałas w szpitalu? Sorki że tyle pytań ale ciekawe dlaczego Ja nic takiego nie dostałam.

Gość Miss u buntu z haczykiem
Trwa ostra imprezka na Ksiezycu. W pewnej chwili ktos mówi: - Wiesz co, Armstrong? Niby wszystko sie zgadza... Rozpalilismy grilla, jest wódeczka, piweczko, sa kobitki, a jakos k....a atmosfery nie ma....

Gość Alicja 29
Po tych nocnych orgazmach czuję jak robi się jeszcze twardsza i nie jest to przyjemne ale bóli jako takich większych nie mam. A jak u Ciebie z popędem bo u mnie masakra!!

Gość Alicja 29
W szpitalu nie leżałam.

mówią że taki poped to na chłopców u mnie mógł by nie istnieć sex:-) całe szczęście:-) a boli Cię tak pod pępkiem 10cm?

Gość Alicja 29
Tak mniej więcej.

Gość Alicja 29
Po dzisiejszej przygodzie na pewno tak już robić nie będe!!! Przepraszam Cię za pytanie z innej beczki ,ale czy Tobie też zdarzało się masturbować podczas ciąży?

Gość Alicja 29
Twardą mam prawie cały czas raz więcej ,raz mniej

nie:) tak jak mówiłam dla mnie by sex mógł nie istnieć. Cud Kurcze nie wiem jak bym dała radę. Może lekarz coś na to poradzi? A podbrzusze Cię boli?

Gość Alicja 29
Czasami. Siostra miała podobnie a potem wszystko wrociło do normy i urodziła normalnie w 9 mies. Może nie ma się czym martwić!?

Gość Alicja 29
Takie nieprzyjemne spinanie

Kurcze już sama nie wiem:( Ja mam tylko ten ból po środku podbrzusza pod pepkiem 10cm ale mówisz że też tam Cię co jakiś czas pobolewa?

Gość Alicja 29
Czuje tak praeciętnie 1-2 razy dziennie, ale nie jest to duży ból, raczej takie nudzenie

Gość Alicja 29
Jak przyciskam to tak

i to jest od tej twardej macicy czy tak ogólnie jest? Przepraszam że tyle pytań ale jesteś bardziej doświadczona tzn wiesz więcej niż Ja:(

Gość Alicja 29
Czy wiem więcej i czy jestem bardziej doświadczona to bardzo względne:-). mam co prawda 29 lat ale jest to moja pierwsza ciąża i moge sie opierać tylko na doświadczeniu starszej siostry która ma 3 dzieci.

Gość Alicja 29
Jak przyciskam podbrzusze to boli mnie macica

Gość ja jestem w 17tc
tez mam twarda macicie i zagrożoną ciąże, 10 cm pod pępkiem mnie kuje ale nie boli-nie mam skurczy jako takich . Co do sexu lekarz mi powiedział ze orgazm TAK ale penetracja dopochwowa nie bo następuje drażnienie macicy . A orgazmy sa dwa pochwowy i łechtaczkowy pewnie ten łechtaczkowy nie jest groźny

Gość doradczyni_
W ciąży najlepiej uprawiać anal.

Gość Alicja 29
No właśnie niezupełnie, lekarka powiedziała że żaden orgazm nie jest wskazany bo może wywołać skurcze! A czy ciebie też ta męczy popęd ?

Gość Alicja 29
Do MyciA - wszystko będzie dobrze :-) nie martw się. Jeszcze trochę pocierpimy a potem będzie wielka radość!!!