Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja 29

POPĘD SEKSUALNY W CIĄZY

Polecane posty

Gość ja jestem w 17tc
tak też mam ten "problem "

Gość Alicja 29
Do Ja jestem w 17tc -Jak sobie z nim radzisz?

praktycznie cały dzień Leze że strachu:( czytam jakieś bzdury wkrecam sobie i ból podbrzusza gotowy:(

Gość Alicja 29
Ten ból to chyba moja droga bardziej ze stresu i nerwów!

Gość ja jestem w 17tc
mój mąż mi robi dobrze bo mogę mieć orgazm ale bez penetracji do mycia jesli cie cos niepokoi to idz do szpitala, niech cie zbadają bo wkręcanie sobie czegoś tylko pogarsza sytuację

Kurcze szpitala boję się jak ognia:( 2 mam wizytę zobaczymy co będzie:( Ech:( tyle starań a teraz Ciągle stres:(

Gość ja jestem w 17tc
mycia a co cie dokładnie niepokoi ? jakie masz problemy?

Kurcze szpitala boję się jak ognia:( 2 mam wizytę zobaczymy co będzie:( Ech:( tyle starań a teraz Ciągle stres:(

Gość Alicja 29
Koleżanka ma rację. W środę masz wizytę u lekarki powiedz jej wszystko, ono będzie wiedziała najlepiej co zrobić. Ale myślę że wszystko będzie dobrze!!

Gość ja jestem w 17tc
ja też mam bóle jak na @ ale odczuwam to w krzyżach ten ból jest jak najbardziej normalny bo macica rośnie w błyskawicznym tempie teraz co do bóli pod pępkiem ty już jesteś w 19. tc więc boli cię dno macicy właśnie pewnie dlatego że rośnie - zobacz sobie jak jest teraz ułożona http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=308&Itemid=103 Bierz magnez i no spe powinno być dobrze i wszystko opowiedz lekarce

mnie w krzyżach nie boli :( nie jest to jakiś wielki ból ale jak zaczynam czuć to strasznie zaczynam się denerwować:( dziękuje:* już zaglądam

Gość Alicja 29
Bardzo fajna stronka ,dzięki - szkoda tylko że nie ma tam porady na mój problem....

Gość kinga mała
Ja też mam duży problem z popędem ! Ciąża nie jest zagrożona, jestem w 28 tc i nawet mąż który zawsze miał większą ochotę ode mnie nie może nadążyć. Często muszę się sama zaspakajać-normalnie nie poznaję siebie.Mam nadzieję że po urodzeniu dziecka chormony przestaną w końcu szaleć!

Gość Alicja 29
Dobrze wiedzieć że nie jest się samą!!! Zazdroszczę Ci że nie musisz się ograniczać i nie zagraża to Twojemu maleństwu. Pozdrawiam!

Gość DARIA MMM
jestem dopiero w 15 tygodniu a ochotę na orgazmy okrrrropną. Wieczorem kochałam się ze swoim,było cudownie. Mąż zaraz zasną a ja nie bardzo mogłam,otworzyłam kompa ,weszłam na forum trochę pogmerałam i znowu mnie dopadło! Odpaliłam filmik na redtube i miałam jeszcze 2 orgazmy.Niby fajnie mieć taką chcicę ale to trochę męczy a i przed mężem mi wstyd że go tak molestuję. Nie wiem jak ty sobie dajesz radę!! Współczuję!!

Gość jfinklsd
ja się czuję jakbym była aseksualna - w ciąży zero ochoty na sex!

Gość ewa cv
U mnie niestety podobnie

Gość sarcia@
Urodziłam dwoje dzieci, chłopca i dziewczynkę. Przy chłopczyku mogłam nie wychodzić z łóżka taką mialam ochotę na sex. przy ciąży córeczki wystarczał mi 1 raz w miesiącu. Nie wiem od czego to zależy -chyba będziesz miała chłopaka!

Gość sabina 33
:-)

Gość Dorcia pol
Postaraj się jakoś wytrzymać .Miałam podobnie i wiem że nie jest łatwo!

Gość inna jakaś
:-(

Gość ekfjgbo
Miałam podobnie. żagrożona ciąża ,zakaz seksu a chcicę okropną. Jakoś wytrzymałam a jak byłam już w 8 miesiącu to delikatnie sobie pomagałam paluszkiem. prawie codziennie orgazm i co- urodziłam tydzień po terminie. Tak więc takie zakazy nie zawsze są konieczne, ale wiadomo ,przede wszystkim dobro dzieciątka!!

Gość zuza duza
W pełni zgadzam się z przedmówczynią. Ja też sobie robiłam dobrze i nic złego się nie stało! Może było to trochę egoistyczne ale za to ile hormonów szczęścia się uwolniło- synek cały czas sie uśmiecha!!!!!

Gość no nie wiem &
Myślę jednak że nie należy ryzykować!

Gość Alicja 29
Dziewczyny dziękuję za wypowiedzi. Widzę że różnią się bardzo te masze ciąże! Zgadzam się z poprzedniczką ,nie warto ryzykować !Jakoś trzeba przemęczć ten czas posuchy. Ale jak trudno...........

Gość Fakt%
nie łatwo!

Gość Alicja 29
Głowa do góry- damy radę!

Gość Fakt %
Mam taką nadzieję!!

Gość ale checa
:+)