Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

powiedzcie mi poważnie kto tu będzie na sylwestra?

Polecane posty

Gość pappapapappaapa
ja

Gość sosssssssd
ja bede :D

Gość Miss u buntu z haczykiem
Przychodzi ksiadz po koledzie do rodziny Jasia i >>oczywiscie zadaje >>> Jasiowi standardowy zestaw pytan: >>> - A ile masz lat ? >>> - Siedem... >>> - A do kosciólka chodzisz? >>> - Chodze... > > - Co niedziela? >>> - Co niedziela.. >>> - Z cala rodzina? >>> - Z cala... >>> - A do którego? >>> - Do Carrefoura....

ja będę :classic_cool: nigdzie nie idę, nie mam ochoty na zabawę BEZ NIEGO :( Znajomym rozpowiedziałam, że idę na imprezę, ale tak naprawdę to idę do biedronki po wino :(

mam nadzieję,że dwie pomarańcze to dwie osoby :) nie chciałabym,żeby było tutaj pusto jak 2 lata temu ;( madame Ciapata cieszę się 🖐️ :) chociaż znając życie w ostatniej chwili wyjdziesz i inni też wyjdą i zostanę sama na kafe 😭 :( :( :( miss ubuntu dobry żart :D:D🖐️ ze studentem i teleekspresem też:)

Gość ja będę [][][
napewno ❤️

Gość ja będę [][][
nie mam gdzie iśc nie mam znajomych

Gość pappapapappaapa
tez nie mam gdzie isc

Gość kurkazłotopiórkaaaaaaaAAAA1
ja będę z doskoku :)

Gość Pani Wątroba
Też będę na Kafe :( co za porażka roku.

Gość zamyslonaaa
Jaaaaaa

ale czemu się smucicie? przecież to super opcja :) nie trzeba się stroić, można w każdej chwili iść spać,tańczyć, oglądac tv albo film w necie, można jeść, można się upić albo można nie pić, można się uczyć :O czytać książkę :) grac w gry w internecie :) no i co najważniejsze - nie zmarzniecie:) Pani Wątroba fajny nick :D :D czy to z powodu wątroby będzie Pani tu siedzieć? :classic_cool:

Ja chyba też wpadnę :classic_cool: A Ty, Królikovna, wypada żebyś zabawiła dłuży, w końcu już założyłaś topik na jutrzejszą okazję :classic_cool:

w sumie racja, nikt nie powiedzial ze w tym dniu trzeba gdzieś wyjść, upić się itp. Chociaż wiekszość własnie z tego powodu gdzieś wychodzi, żeby sie zalać przed 23 a nie dobrze sie bawic ;]

w sumie racja, nikt nie powiedzial ze w tym dniu trzeba gdzieś wyjść, upić się itp. Chociaż wiekszość własnie z tego powodu gdzieś wychodzi, żeby sie zalać przed 23 a nie dobrze sie bawic ;]

Gość policjanttt....
ja ide na słuzbe

Gość Pani Wątroba3222
Nie, nie z powodu wątroby :D ale z powodu takiego, że nie chce mi się szykować na imprezę, później tańczyć, uśmiechać się do obcych i zapoznawać gamoni, później wracać komunikacją miejską, bo na taxi nie będzie co liczyć :o wolę sama spędzić :) noc jak noc, w każdą można się uchlać. I już ktoś mi nicka podpierdolił :o Polactwo! :o

Gość policjanttt....
Będę jak zwykle śledził porządnych ludzi bo przestępców to my się boimy.