Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszata9412

ból podczas stosunku, zero przyjemności

Polecane posty

Gość myszata9412

Cześć, mam poważny problem, pilnie potrzebuje pomocy. Rok temu zaczęłam współżyć z chłopakiem, pierwszy raz strasznie mnie bolał, jednak oboje z chłopakiem myśleliśmy, że to tylko początek, że po jakimś czasie to minie. Minął rok, a ja jak czułam ból tak dalej czuję. Ostatnio ból był tak straszny, ze musieliśmy przerwać. Najbardziej boli mnie kiedy chłopak wkłada swojego członka, sam początek, wtedy jest najgorzej, później ból po pewnym czasie staje się mniejszy, niemniej jednak nie czuję żadnej przyjemności. Dzisiaj probował zrobić mi minetkę, bardzo się starał, jednak momentami i to mnie bolało. Co zrobić? Może to ze mną jest coś nie tak. Przed każdym stosunkiem się stresuję, boję się bólu. Chłopak powiedział, że to moze też być powodem. Proszę, pomóżcie, ten ból jest straszny.

Gość myszata9412
zazdroszczę, na prawdę. Mi każdy stosunek sprawia tak ogromny ból, ze czasami prawie doprowadza mnie do płaczu.

Zwroc sie do specjalisty. Twoje negatywne podejscie moze potegowac bol ale raczej nie jest jego jedyna przyczyna.

Troche to dziwne ze tutaj to piszesz. Twoj chlopak nie namawial Cie na wizyte u ginekologa/seksuologa ? Ile masz lat ?

Gość myszata9412
namawiał, mamy zamiar niedługo iść do ginekologa, jednak trochę się wstydzę, to będzie moja pierwsza wizyta i od razu takie coś.. Mam 18 lat.

Nie ma sie czego wstydzic ... chyba tylko bardziej tego ze mimo bolu zwlekasz z wizyta. Do tego czasu mozne dobrze by bylo darowac sobie wszelkie proby seksu na sile.

Gość hja bym sobie darowala
seks dopoki nie pojdziesz do specjalisty.

Gość myszata9412
Muszę się do niego zgłosić. Napisałam tutaj, bo stwierdziłam, ze może dostanę jakieś podpowiedzi, że może jednak wizyta u ginekologa nie będzie konieczna.

Nie wyglupiaj sie i idz ginekologa. Wirtualnie to mozna sobie pogdybac o niedopasowaniu fizycznym partnerow ... stanach zapalnych ... ranach ... problemach natury psychicznej itd.

Juz lepiej jak zapytasz o dobrego i w miare rozumnego specjaliste w Twoim miescie moze Ci ktos doradzi.

Gość myszata9412
ok, wielkie dzięki. Jak najszybciej się do niego zgłoszę.

Gość sasanka z mielna.
to może byc pochwica, tyłozgięcie macicy nadżerka lub inne rzeczy

Gość myszata9412
groźne to jest?