Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko ten

Nie chcę już żyć bez niego...

Polecane posty

Gość Tylko ten

Nie mam ochoty żyć bez niego, był dla mnie całym światem! Najlepiej byłoby gdybym zasnęła i nigdy sie nie obudziła. Chcę umrzeć..

Gość AMANT_PL
Daj adres prześle Ci jakieś mocne prochy... I gwarantuje ze się nie obudzisz... BTW. OGARNIJ SIĘ ile Ty masz lat?, nie pierwszy nie ostatni, życie jest piekne, rozejrzyj się wokoło, zobacz ilu życzliwych ludzi masz wokoło siebie. Rozprostuj skrzydła i czerp z każdej chwili ile się da, przestań sie przejmować i dostrzegaj w kazdej złej sytuacji piękną chwile!!

Gość Miss u buntu z haczykiem
Kto to jest mąż? > > - Zastępca kochanka do spraw finansowo-gospodarczych.

Gość Tylko ten
Becze, bo bardzo go kocham i nie potrafię inaczej!

Gość Jasny pełny
Opowiedz

Gość Miss u buntu z haczykiem
Na dyskotece w Niemczech bawił się Rosjanin, z napisem na koszulce: "TURCY MAJĄ TRZY PROBLEMY". Nie trwało długo, stanął przed nim Turek, byczysko chłop: - Ty, a w dziób chcesz? - To jest pierwszy z waszych problemów - odpowiedział Rosjanin - agresja. Ciągle szukacie zwady, nawet wtedy, kiedy nie ma żadnego powodu. Dyskoteka się skończyła, Rosjanin wychodzi, a tam na niego tłum Turków czeka. - No, teraz się z tobą policzymy - warknęli Turcy gremialnie. - A to jest drugi z waszych problemów - powiedział Rosjanin - nie potraficie załatwiać spraw po męsku sam na sam, tylko zawsze musicie zwoływać wszystkich "swoich". - Zaraz nam to odszczekasz! - zawrzaśli Turcy wyciągając noże. - I to jest trzeci z waszych problemów - westchnął ciężko Rosjanin - zawsze na strzelaninę przychodzicie z nożami...

Gość Tylko ten
Byliśmy razem 3 lata, aż on nagle pewnego dnia mówi mi, że to koniec..Było cudownie, owszem kłóciliśmy się ale o bzdety, jak każda para. Mówił mi, że jestem dla niego tą jedyną, że kocha mnie najmocniej na świecie, nie byłoby życia dla niego beze mnie i tego typu.. Cierpiałam i cierpię, a on mi dzisiaj napisał coś takiego..

jeje biedactwo...też to przechodziłam wiem co czujesz kochana

Gość a gdzie on się podział
ten co go tak kochasz?

Gość Tylko ten
Nie mamy kontaktu ze sobą, odciął się ode mnie, tylko dzisiaj napisał mi tą wiadomość..

Gość a gdzie on się podział
widocznie jemu nie było aż tak cudownie jak tobie. Jaki podał ci powód?

Gość Tylko ten
Właśnie mi nie podał żadnego. Po prostu powiedział, że to koniec i tyle. Próbowałam z nim rozmawiać, powiedział mi, że spróbujemy jeszcze raz, ale po dniu zmienił decyzję. Dodam , że tydzień po rozstaniu poroniłam..A teraz ta wiadomość.. Nie wiem po co ją napisał.. Chciał się zemścić czy jak :(

Gość obserwatorekk
PROWO PROWO żadna kobieta zaraz po poronieniu nie rozpaczałaby po chłopie tylko po dziecku. Idź się leczyć albo napisz lepsze prowo.

Gość Tylko ten
nic nie wiesz o sytuacji, więc się nie wtrącaj. to było ponad miesiąc temu. tak, rozpaczam po dziecku także ( byłam w 2 tygodniu) .

Gość obserwatorekk
ach w 2 tygodniu byłaś a test robiłaś pewnie zaraz po stosunku buahahahhaa

Gość Agii...
A ile masz lat jeśli można wiedzieć??

Gość Tylko ten
20

Gość Agii...
O jeny, kobieto całe życie przed Tobą Jak możesz w tym wieku zamykać się na jednego faceta? Ja będą w twoim wieku to dopiero zaczynałąm się umawiać z facetami.