Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluberyyy hot bicz

Czy można takie coś napisać na profilu randkowym czy to bedzie prostackie i zalo

Polecane posty

Gość bluberyyy hot bicz

W opisie napisać; Interesują mnie wyłącznie Panowie z wyższym wykształcenie.

Gość Trubadurr
Napisz tak: "Preferuję poprawną polszczyznę bez wyjątkuw!"

Gość bluberyyy hot bicz
to tylko literówka, wiadomo, że tam napisałabym to staranniej. ;) Dodam, że sama walczę o wyższe wykształcenie więc chciałabym żeby mój partner też miał. Dodam, że ostatni był kucharzem po zawodówce i pracował na kopalni i dziękuje już za takie związki.

nie bedzie to prostackie :) ja kiedyś na profilu napisałam,że chcę tylko faceta powyżej 180 cm i pisali do mnie sami giganci :D :D po co masz tracić czas na facetów, którzy Cię nie interesują?

Gość Miss u buntu z haczykiem
Idzie ksiądz ulicą i wlazł w gówno. - Kurde, wlazłem w gówno! Cholera, powiedziałem kurde!! Kurwa, powiedziałem cholera!!! A chuj - i tak nie chciałem być księdzem...

Gość bluberyyy hot bicz
Dziękuje za odpowiedz, macie racje, nie warto tracic czasu na facetow, ktorzy nas nie interesuja. Kobiety takze moga a nawet powinny miec wymagania ;)

Gość Matueusz26
wyjdziesz na totalna wiesiniaczke pewno nia jestes primo masz wyzsze wyksztalcenei ok ile zarabiasz ? secondo - tylko desperatki piszą takie rzeczy

Gość Causescu
Szkopuł w tym, że wykształcenie o niczym nie świadczy, oczywiście, szasne może są większe, ale o niczym to nie przesądza. Ale z drugiej strony - napisz, pokażesz jaka jesteś naprawdę, w jaki sposób szufladkujesz ludzi, dzięki czemu ukażesz swoje prawdziwe oblicze, co nie oznacza, że jest ono złe! Jest po prostu Twoje, też bym takie kryterium umieścił :classic_cool:

Gość Matueusz26
desperatki maja profile randkowe na takich portalach . ktorych nikt niechce i nie potrafia sobie znalesc w normalnym zyciu faceta co nawet nie wiedza ze trzeba sie podmyc isc na balety i poznac kogos

Gość hja bym sobie darowala
wydaje mi sie,ze mozesz to napisac. wkoncu kady ma jakies wymagania i podejrzewam ,ze wielu mezczyzn po studiach tez szuka kobiety z wzyszym wyksztalceniem .a skoro dla ciebie to jest takie wazne to bez sensu zebys marnowala czas na facetow ktorzy nie spelniaja twoich wymagan.

Gość Matueusz26
hahahahha nie o to chodzi jest poprostu chytra baba z radonia i chce faceta ktory bedzie mial kase i bedzie za nia placil i placil i jej dawal pieniadze i pieniadze i pieniadze tylko jest na tyle beznadziejna ze zaden co ma kase jej niechce proste jak jebanie . Kolejna zwykla prostaczka ktora chcialaby ksiecia z bajki zarabia 1200zl gdzies w smierdzacym biurze . Uroda nie grzeszy i ma takjie marzenia , i robi tylko z siebie posmiewisko

Gość bluberyyy hot bicz
Czy napisałam coś o zarobkach? Nieee. Może być nawet nauczycielem i zarabiać 1200zł, chodzi mi o to, że ludzie po wyższych studiach ( takich prawdziwych na uniwersytetcie) są siłą rzeczy bardziej oczytani i znają jakieś tam podstawy kulturowe. Jak już pisałam mój ostatni mężczyzna był górnikiem- to był fatalny związek, człowiek bez ambicji, prostacki. Każdy może mieć swoje wymagania. Pytam się czy wypada je pisać czy nie. To było tylko pytanie, nie wiem jak ludzie na takich portalach randkowych się zachowują, jakie są tam przyjęte zasady. A co ma kwestia higieny osobistej do konta na profilu randkowym ? :o

Gość bluberyyy hot bicz
Mateusz chyba Cię zabolało, że kobieta może chcieć kogos wykształconego. Jak widać wieś z Ciebie nie wyszła.

Gość Causescu
Matueusz26 - jakim wykształceniem się identyfikujesz? :classic_cool:

Gość pisz smialo, masz prawo wymaga
Masz prawo wymagac madrego faceta. tez mma napisane podobnie, tylko tacy mnie interseuja, to dobrze, ze wiesz czego chcesz.

Gość alótkaaa
coś w tym jest, mój były chłopak, był cudowny, inteligentny, nie robił błedów ort, sprytny zaradny, ale mało go obchodziła sztuka, koncerty ;(

Gość ten mateusz to na bank jest ja
jakim fizolem, oni maja taki prostacki jezyk

Gość Matueusz26
myślę ze wyższe wykształcenie naprawdę o niczym nie świadczy Mozliwe ze poprostu bylas z prostakiem i niechcesz miec nastepnego takiego faceta . Dobra to rozumiem ale uwierz mi pisanie cos takiego to tragedia . Gdybym ja to przeczytal z miejsca skreslil bym taka osobe uwazajac ja za wiesniaczke ktora robiac lody na uczelni jakos przetrwala te 3 czy 5 lat . Totalna porazka max . Dwa jestes na takim poratlu randkowym to kurwa pisze jakie ktos ma wyksztalcenie to raz , wystarczy chwile porozmawiac na internetach zeby to zweryfikowac jaki Ci tak na tym zalezy . To nic nie kosztuje . Dwa moze nawet jest napisane w profili jakie ma . Trzy nie musisz odpisywac . Cztery niby masz wyzsze i jestes oczytana i ple ple ple ple a myslenie Ci ciezko przychodzi ehhh

Gość ja cie doskonale rozumiem
np. gdy przechodze obok idiotow po zawodowce ( roboli, fizoli ) ktorzy jebia na budowie to wstyd mowic co oni mowia :o a jak przyjde do mojego dentysty, mlody mezczynza, po studiach, to ten Pan ma pewna kulture, obycie, nauczyl sie szacunku, Tylko i wylacznie czlowiek z wyzszym wyksztalceniem!!!!!!!!!!!!!

Gość Causescu
Mateusz26 to projekt :classic_cool:

Gość Matueusz26
Ci co mnie krytykując jesteście jebanymi pol mozgami i plebsem który nie chciałby byc plebsem i twierdzicie ze macie wyższe no to szybko myślcie ja w takim razie muszę być jakimś profesorem coo ? To ze macie wyzsze o niczym nie swiadczy za czasow gdy ja studiowalem takie same mongoly spotykalem na uczelni , niektorzy odpali w 1 roku . Innym za dawawnie dupy i robienie laski udalo sie przetrwac . I mimo wszystko i tak sa jak byli plebsem

Gość Matueusz26
jestescie takie glupie pizdy ze sie zastanawiam czy wasze iq przekracza 90

Gość ja cie doskonale rozumiem
a dlaczego niby nie ? wielu ludzi tam znalazło swoja milosc