Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bumczako

dlaczego niedostatecznie uzębieni są bez szans

Polecane posty

Gość Bumczako

na miłość i seks ? Skąd ta dyskryminacja niepełno uzębionych ?

Gość następna chcąca się
dlatego, że są flejami i nie dbają o podstawową higienę :o

Gość fanka de milka
pół uzebieni są ok ale ćwierć już nie

Gość Bumczako
a jak zęby stracili z nadmiernej miłości ?

Gość Pozdrowienia z RPA
Domyślnie constar's hits Wchodzi potencjalny klient do sklepu mięsnego. - Poproszę kilogram tych ogórków z trzeciej półki - To nie są ogórki.To jest kiełbasa. - Jaka kiełbasa? - Biała. - A dlaczego ona jest zielona? - Bo jeszcze nie dojrzała - A dlaczego ona jest z kożuszkiem? - Bo to jest kiełbasa przytulanka ... Wersja skrócona: - Czemu ta kiełbasa jest z zamszu ?? - To najnowszy hit Constaru, to kiełbasa przytulanka - Wiecie gdzie przeprowadza się najwięcej skrobanek w Polsce?? - W Constarze Pomysły na hasła reklamowe: Kiełbasa boomerang - wraca do producenta. Kiełbasa z Constaru jak wino - im starsza tym lepsza. Miałam ci ja szynkę lecz ją zmarnowałam z pierwszego tłoczenia oleju nie miałam. A mielonki jak chałwy.. Constar Polski przemysł przetwórstwa mięsnego... ...kwitnie... Lepiej troche pochorować Niżby miało się zmarnować! Propozycje na nowe nazwy wyrobów z Constaru: Pasztet "przeglad miesiąca" Szynka pleśniowa "Sekret magazynu" Kiełbasa "jadowita" Kabanosy: "Podwawelska", "Krakowska", "Szynkowa" Salami z futerkiem, bez pieprzu Boczek z grzywą Cebulowa ze szczypiorem (i porem) Kiełbasa parówkowa "Kamikadze" Pasztet Milczenie Owiec Szynka "Jak dawniej" Trzy Kolory - Zielony Nasza Szkapa Szynka "Nekroszynka" Kiełbasa Pleśniowa Szynka Staropolska Parówki "Wspomnień Czar" "Ostatnie namaszczenie" "Reinkarnacja" Kiełbasa EUTANAZJA Parówki recyklinki, Kiełbasa mechata Kiełbasa "Grzybowa" Pasztet "Mogiła" Kiełbasa "REAKTYWACJA" Salceson "Sepuku" Pasztet masowego rażenia "Ostatnia wieczerza"

Gość zęby to dowód na to że samiec
jest zwinny i dupczliwy

Gość kurde człowiek to nie zwierze
i zębów może nie mieć ! Bo nie zębami zdobywa pożywienie tylko umysłem.

Gość Le Soldat
smutne to są twoje linki promujące jakieś chujwieco