Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taksiezastanawiam!

AMSTERDAM CZY PARYŻ???

Polecane posty

Gość taksiezastanawiam!

Planujemy z narzeczonym kilkudniowy wypad. Myślimy nad Paryżem lub Amsterdamem. On woli Amsterdam, ja Paryż, ale sama już nie wiem. Amsterdam kojarzy mi się z samym seksem i jaraniem :D Lubię i jedno i drugie, ale nie chcę tak spędzać tego wyjazdu :D Z kolei Paryż, mimo, iż jest ciekawym miejscem, kojarzy mi się z miłością aż do bólu :o Pytam, bo nigdy nie byłam w żadnym z tych miejsc i może znajdzie się ktoś, kto mi poleci któreś z tych miejsc? Głównie chodzi mi o zwiedzanie, nie koniecznie jakieś muzea itp. ale po prostu ciekawe widoki, budownictwo itp. No i jeszcze pytanie- jaka tam jest pogoda w styczniu/lutym ?? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

Gość taksiezastanawiam!
to w Paryżu jest więcej murzynów do wyrwania, prawda?

Gość Pozdrowienia z RPA
W nocy przerażona żona wrzeszczy do zaspanego męża: - W kuchni piszczy mysz!! - I co? Mam ją naoliwić?

Gość jojopek sropek
zimno jest Paryż jest oklepany ale równie ładny jak Amsterdam do tego w Paryżu każdy wie mniej więcej co się spodziewać a Amsterdam to jeszcze jest pod taką kurtyną którą korci się podnieść

Gość taksiezastanawiam!
czyli polecasz Amsterdam? A są tam ładne okolice do zwiedzania? Tak, żeby w dzień pozwiedzać, a w nocy szaleć?? :D

Gość prafdsfdsd
zdecydowanie Paryż .

zdecydowanie AMSTERDAM...jedynie tam przebiega linia demarkacyjna pomiędzy różnymi kulturami, rasami, światopoglądami. to miejsce jest po prostu magiczne...choć architektura nie zachwyca, a z muzeów to tylko madame tussaud.. kupujesz rower i chłoniesz klimat...blisko do zadvoort i legendarnego toru F1, gdzie non stop trwają wyścigi Paryż zostawcie sobie na wiosnę

Gość arti11
Berlin To potrosze Paryz i Amsterdam Znajdziesz i jaranko i zycie nocne i dobre kluby A i do zwiedzania jest pelno