Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marciannah

zycie bez milosci

Polecane posty

Gość marciannah

moje zycie jest piekne! tak moga powiedziec inni. mam meza, cudowne blizniaczki, mieszkamy w milym domku. nie brakuje nam niczego poza... miloscia. jestesmy para prawie 10 lat, ja mam juz 35, maz 37. on dusza towarzystwa... pies na baby??? hmmm... chyba tak. kiedys kipialam z zazdrosci. dzis, nie czuje juz nic... smutne. on przystojniak, wesolek, ja intelektualistka z checia do zabawy. kiedys wakacje, imprezy, zakupy, sex... teraz, siedze sama ze szklanka czerwonego wina, on w pracy, bo taki character jego zawodu. jest cudownym ojcem, mezem?? tez. dba o nas, choc ja tez pracuje na pol etatu. ale kiedy siedzimy razem, kiedy dzieci juz spia, rozmowy poza tematem o dziewczynkach, poprostu nie istenieja. chlod. seksu nie mielismy od... hmmm roku???? straszne! kocham go jako ojca naszych coreczek. on stara sie choc widze ze tez juz nie czuje chemii miedzy nami. dzieci trtzymaja nas razem. co robic??????? jak zmienic nasze zycie????

Gość jojopek sropek
kup sobie erotyczną bieliznę lub strój pokojówki może jakieś kajdanki z futerkiem lub jakiś romantyczny wyjazd

Gość kochanek, o czym tu
rozmyślać :classic_cool:

Gość Pozdrowienia z RPA
- Panie doktorze - żali się młody, przystojny, świetnie zbudowany gość - Mam już wszystko, co normalnemu człowiekowi jest potrzebne do życia. Zbudowałem piękny dom, mam kochającą żonę, trójkę dzieci, dobrze prosperującą firmę i kupę kasy. Jedno, czego mi brakuje, to silne emocje. Potrzebuję ciągle dużej dawki adrenaliny, bo nie mogę normalnie funkcjonować. Próbowałem już i skoków spadochronowych, i nurkowania w głębinach i nawet wybrałem się samotnie do dżungli.Wszystko za mało. - Niech pan znajdzie sobie kochankę - proponuje lekarz - Mam już trzy kochanki. - No to niech pan o nich powie żonie.

Gość marciannah
najgorsze w tym ze nie mam ochoty na te kajdanki, I furerka... chyba moj maz przstal mnie pociagac fizycznie... choc jest mega przestojny. czasem mazy mi sie ucieczka gdzies... abstrakcyjnie! jestem jtak odpowiedzialna mama!

Gość jojopek sropek
marciannah to się tak nie czaj i napisz w prost że chcesz popełnić cudzołóstwo wtedy bez żadnych podchodów potępimy cię i zwyzywamy od ladacznic :)

Gość Matueusz26
no to się pogubuliscie przykre

Gość marciannah
tak. pogubilismy sie. a male dwuletnie myszki sa naszym najwiekszym szczesciem! czy mozemy poswiecic zycie osobiste dla nich??? ktoz to wie???

Gość marciannah
cudzołóstwo??? miewam fantazje, owszem. jestem normalna kobieta, ale nie chce jeszcze bardziej komplikowac naszego zwiazku