Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sowa Nocna

Depresja i stres przed obroną Pracy magisterskiej.

Polecane posty

Gość Sowa Nocna

Chlopak zerwal ze mna 2 tygodnie temu. za tydzien mam obrone pracy magisterskiej... i jestem na etapie ze nie pamietam tematu :( nie sadzilam ze tak bardzo to przezyje.... bylam wczoraj nawet po leki... by sie wyciszyc.... :( Boje sie...

Gość Pozdrowienia z RPA
Pepik właśnie wrócił ze szkoły i znalazł na stole list, żeby zaprowadzić krowę bykowi sąsiada na krycie. Sąsiada nie było, ale była córka sąsiada. Siedzą Pepik z córką sąsiada i patrzą jak byk posuwa krówkę. Pepik objął dziewczynę i mówi: - Nieźle mu idzie, co? - Ano nieźle - Napalony jak nie wiem, co prawda? - Ano napalony Pepik objął dziewczę mocniej i dyszy jej do ucha: - I ja jestem napalony, mógłbym też potrykać? - Ano mógłbyś... - Naprawdę?!! - Czemu nie, w końcu to wasza krowa...

Gość jojopek sropek
co ma chłopak do pracy magisterskiej? :O

Gość ja cie doskonale rozumiem
a masz juz prace napisana?

Gość Sowa Nocna
tak... oddaną... napisaną... są recenzje... jest wszystko.... tylko ja mam taki zastoj w glowie... ze nie pamietam na jakiej ulicy mieszkam :(

Gość nie no na prawde
no chyba logiczne, ze skoro z nia facet zerwal. to dziewczyna jest troche przybita i nie wchodzi jej nauka do obrony ... jacy ludzie sa malo domyslni :(

Gość Sowa Nocna
najchetniej caly czas bym spala.... rok temu stracilam rodzicow... i teraz jego odejscie... spowodowalo...ze poprzednia trauma we mnie tez odzyla.... nie umiem...tego opisac.... sama nie ogarniam...

Gość alótkaaa
dziewczyno zazdroszcze ci! ile bym dała za prace magisterską :( oddalabym mojego chlopaka...chlopakow ozesz miec wielu a praca magisterska to bardzo waszna sprawa :) kawał z krową super :F:F

Gość Sowa Nocna
Zupelnie nie wiem jak to bedzie.... najwyzej sie nie obronie...

Gość Sowa Nocna
Alootka... pisalam ją w bólach i mękach...to najdluższy poród świata! :)

Gość Sowa Nocna
tylko co teraz.... jak teraz..... ja nie wiem... sa ludzie ktorzy sie nie obronili???