Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitaa321

Miekka szyjka macicy

Polecane posty

Gość lolitaa321

Co to oznacza? Wlasnie sprawdzalam szyjke macicy, jest miekka jak gabka i z latwoscia wyczuwalna srodkowym palcem. Co to dokladnie oznacza? Wspomne ze staramy sie z mezem o dzidziusia, okres mialam na pocztku grodnia. Czy to oznacza ze jestem przed jajeczkowaniem, po, w trakcie, juz sie pogubilam od czytania wszystkiego na ten temat w internecie. Moze mi ktoras z Was doradzic?

Gość Pozdrowienia z RPA
Idzie zajac lasem i wrzeszczy: - Przelecialem lwice!... Spotyka wilka: - Zajac, zamknij pysk, chcesz zeby lew uslyszal? Poza tym i tak ci nikt nie uwierzy. Zajac wzruszyl ramionami i drze pysk dalej. - Wydymalem lwice! Wydymałem lwice! Spotyka niedzwiedzia: - Zajac, zamknij sie bo lew uslyszy! I wszyscy bedziemy mieli przechlapane, jak sie wkurzy! A i tak nikt Ci nie wierzy. Zajac idzie dalej i drze sie: - Przelecialem lwice! Przelecialem lwice!Przelecialem lwi... Nagle zobaczyl lwa. Ten wkurzony dawaj za zajacem, goni, goni. Zajac wskoczyl w wydrążomy stary pień. Lew za nim, ale utknal. Utknal tak, ze tylko tylek mu wystaje, leb jest w srodku. Zajac stanal, podszedl z tylu do lwa,rozejrzal sie wokol, rozpina rozporek i mowi: - W to juz kurwa nikt mi nie uwierzy!

Gość oj tam,oj tam;-)
Tak,tak. Po jednorazowym włożeniu paluchów napewno się zorientujesz,wyznaczysz płodne i skupisz sie na staraniach o fasolke

Gość jeden dzień to
skoro się starasz o dziecko, to powinnaś znać długośc swojego cyklu i orientowac się, kiedy występuja dni płodne, a to że pomacałaś sobie szyjke i stwierdzilaś jej miękkość o niczym nie świadczy