Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leze i rycze......

Jestem samotny, mam 28lat i żadna mnie nie chce

Polecane posty

Gość leze i rycze......

kolejny rok i bede mial 29, nadal sam, przykro mi, nie widze sensu zycia :( praca dom praca i tak w kolko...dobrze ze chociaz mam kota, mam sie do kogo odezwac

Gość phi ja mam 33
i psa , wcale nie narzekam ,jestem kobietą

Gość sasazsasza
chcesz to ci sie oddam, jestem mloda piekna i niewyzyta seksualnie, co ty na to? :)

Gość leze i rycze......
Maine coon, jest b.duzy wiec z daleka wyglada jak pies :D

Gość kaska2112
Nie wierze:-) pracujacy, nie bedacy maminsynkiem, fajny i mily chlopak nie moze byc sam szkoda zycia! Sprobuj na sympatii jesli jestes niesmialy. Musi sie udac!:-]

Gość Siusiaczek
hej jest tu jakas samotna 30 latka chetna na ...

nie rycz, mały, nie rycz one nie nabierają się na takie numery :D:D do boju, z dumnie wyprężonym sztandarem męskości! zwycięstwo jest blisko musisz tylko w to uwierzyć kot świadkiem :P

Gość to moja historia...
a ja majac 21 lat zakochałam sie 28 latku ale to on mnie nie chciał, wiec nie rycz...

Gość mirinda86
witam, mam podobny problem do was i w ramach pomocy (albo chociaż jej próby) zakładam bloga - zapraszam do dodawania własnych historii - może uda nam się połączyc chociaż dwa serduszka ;-) pozdrawiam www.http://samotnaniezwyboru.webnode.com/

Gość fjpslxmrrh
Nie wierze pracujacy, nie bedacy maminsynkiem, faj chlopak nie moze byc sam szkoda ccccccccc dzis to normalne taki facet nie jest waszym targetem.

Gość gość
Ale żadna cie nie chciała chociaż szukałeś? Czy poprostu nie szukaleś bo "praca-dom i tak w kółko" ? jeżeli nadal sie żaliłeś zamiast szukać to pewnie teraz gdy masz te 33 /34 lata nadal nic się nie zmieniło. Napis co u ciebie, masz kogoś?

Gość gość
Hmm taki temat to raczej użalanie. Ja tam mam 40 ale, gdybym stał się nagle imprezowy towarzyski rozgadany to na pewno któraś by mnie chciała. Widzę, że się chyba podobam co niektórym zajętym. Ale ja się nie umiem stać inny.

Gość gość
Lepiej byc samemu niz uzerac sie z bachorami czy zdradzajaca zonka :D a te debile narzekaja. Wolnosc i swoboda i pieniadze to sens zycia bo wiekszosc ludzi to glupie, falszywe, nic nie warte qrwiszony.