Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virigina81

mam prawie 32 lata i jestem dziewicą :/

Polecane posty

Gość virigina81
Dla mnie to nie jest cyrk! Myślisz, że pasuje mi bycie dziewicą w wieku 32 lat?? Moje koleżanki mają już to za sobą od 15 lat nawet :( Mają dzieci, mężów a ja co?? Samotna z kotem :(

skąd wiesz, że akurat treści w kolejności wejdzie, dwom się już nie udało pochwica może nie, ale pewnie pussy troll

Gość virigina81
Mój mail to karo.lina81@o2.pl pisz, ale odpisze raczej rano. Bo zaraz idę spać.

Gość Siusiaczek
ale twoj kolega ci nie pomoze nie rozumiesz ??? to sprawa psychologiczna nie znam twojego kolegi ale wiem jedno kolezenstwo nie chodzi ze soba do lozka bo to zle

Gość virigina81
Co to pussy troll?

Gość virigina81
Źle, że mi chce pomóc?? On nawet można powiedzieć, że jest przyjacielem. Mam koleżanki, ale one nie znają moich rozterek, ani tego kłopotu. On tak!

Gość Siusiaczek
twoj kolega robi ci niedzwiedzia przyslóge i tyle :) ja wiem ze czesto chcemy komus pomoc ale wychodzi odwrotnie !! uwierz mi napisz mi cos o sobie w mailu nie chce zajmowac niczyjego miejsca !! ale uwazam ze w jedna noc tego nie zmienisz poporstu na to trzeba czasu chce ci to uswiadomic !!

Jak ci to pomoże psychicznie to się z nim prześpij ale prawda jest taka, że dziewictwo można stracić też z wibratorem. Spróbuj sie kiedyś pobawić i rozliźnić. Jak się bedziesz stresować jak do egzaminu to zawsze będziesz tam sztywna.

Gość virigina81
To co może mi pomóc? Myślisz, że jak pogadać z psychiatrą to nagle seks mi wyjdzie??

Gość Siusiaczek
gdyby to bylo jakies 10 lat temu mysle ze poradzilby sobie z tym kazdy facet ale w tym wieku w twoim stanie psychologicznym bedziesz sawiala podswiadomy opór i twoj kolega powie to samo wybacz ze tak pisze nie chce wasz obrazac ale niech twoj kolega zostanie twoim kolega badz madra i powiedz nie !!

Gość Siusiaczek
virginia wez nie sluchaj tych idiotów !! to po 1 po 2 jak juz napisalem sex w twoim wieku to jak zalegly tluszcz trzeba nad nim pracowac zeby go stracic jedna noc nie pomoze !!!

Idiota to napisał "przysługa" przez ó powyżej i stwierdził, że jesteś w "stanie psychologicznym" :D Ale pamiętaj on cię nie chce obrażać ale chętnie ci pomoże z twoim problemem :D

Gość Siusiaczek
masz nawarstwione w glowie nie mile doswiadczenia !! i ty myslisz ze w jedna noc zdejmiesz to wszystko? prosze cie badz rozsadna !!

Gość Siusiaczek
nie chce ci pomagac zobacz co za ludzie odrazu wytykaja bledy :D super ze znaja sie na j. polskim ale nie na psychologii :D

Gość i co?
Już się szykujesz do seksiku? ;)

Dzień dobry. Autorko powiem tak, jestem gotów Cię rozdziewiczyć poproszę o namiary :) Czynność będzie wykonana profesjonalnie, z dwuletnią gwarancją, że nic nie złapiesz :)

Gość Siusiaczek
do niczego sie nie szykuje tylko staram sie autorce wytlumaczyc ze jednorazowy hmmm w niczym nie pomoze !! desperatem nie jestem !!

Gość virigina81
Cały czas się zastanawiam i myślę o za i przeciw. Wstępnie jestem z nim umówiona jutro na 20stą. Coś zjem, napijemy się. Ja już chyba wcześniej napije się jakiegoś wina. Czuję, że jest on dla mnie jedynym ratunkiem. Inaczej umrę samotna z tym balastem.

Gość i co?
To pytanie było do autorki a nie do ciebie siusiaczku :D

Gość Walnieta jesteś!!!
Tak seks po alkoholu !!!! Super pomysł , moja koleżanka kochała sie po alkoholu i teraz ma chore dziecko !

Gość virigina81
Nie mówię o jakimś zamroczeniu alkoholem tylko 2-3 lampki wina dla rozluźnienia. Nie jest to dla mnie łatwe. A i zabezpieczenie będziemy mieli więc o żadnym dziecku nie ma mowy. Koleżanka widocznie z tych co na imprezach z byle kim to się nie dziwie, że zaszła w ciążę. Ja seks chce uprawiać świadomie.

ależ cnotę nie traci się z przebiciem błony ;] 32 lata i nie wie o tym że seks to nie tylko wpychanie penisa do pochwy :P znajdź partnera na życie i oral uprawiajcie a błonę przebij sobie sama ;]

Gość eryk eee
Bez sensu podejście. Ja mam 38 lat,jestem jaszcze prawiczkiem i nie przeszkadza mi to zupełnie. Dopiero moja żona -jeśli taka będzie,-dotknie mnie tam pierwszy raz!

Gość gragmatyk
Siusiaczek jak się rwie. Chyba jakiś desperat, może jeszcze sam nic nie utrafił i łowi? Co do Ciebie virginia. Nie uważam, że z Tobą coś nie tak, choć sam nie jestem prawiczkiem od 16 roku życia. Ja myślę, że na każdego przychodzi jego czas. Na jednego może przyjść jak ma 15 lat na innego jak ma 40. Na jeszcze innego może wcale. I moim zdaniem nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Ty nie powinnaś się martwić, że inni mają to już za sobą i próbować sprawę załatwić na siłę, bo masz już 32 lata. Ci kolesie co Ciebie wyśmiewali, to sami są warci wyśmiania. Pewnie zobaczyli cnotknę i nie wiedzieli jak się zabrać. Moim zdaniem dziewica to skarb. Piękne uczucie posiąść kobietę ze świadomością, że nikt wcześniej jej nie miał. Co tu dużo mówić - nówka > towar przechodzony ;) A Twój pomysł na sylwestra chyba nie jest najlepszy, może nie wypalić... Trzeba się zakochać i wtedy pójdzie, nic na siłę.

Gość krzaki
Ale pierdolicie!!! Autorko, dobry pomysl. Idz na calego :p . Zrobilam prawie tak samo jak ty chcesz zrobic. Tylko mialam 22 lata. Zadnej traumy nie mam. I nigdy nie zalowalam.

Gość krzaki
Kieliszek, dwa winka dobry pomysl. Kup tez jakis zel, coby byl lepszy poslizg. Inie sluchaj ty tepych co Ci odradzaja...

Gość krzaki
...i moze jakis filmik obejzyj zeby wiedziec co i jak :) Odezwij sie jak bedzie PO