Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość virigina81

mam prawie 32 lata i jestem dziewicą :/

Polecane posty

Ja uważam, że to całkiem dobry pomysł. Kolega jest sam, ma ochotę, zna Twój problem i ufasz mu... pewnie bedzie cierpliwy i nie ryzykujesz, że nastepny Cie wysmieje. Jesli misja sie powiedzie, to zrzucisz wreszcie ten balast i pewnie żaden psycholog nie bedzie potrzebny. A ten wczesniejszy, co Cie wyzwał nie sprostał po prostu zadaniu, myslał, że jest królem seksu a nie potrafił nawet włozyć, żeby nie było blamażu przed kumplami, to cały wstyd zrzucił na Ciebie.

Gość sighh
I tak cię nikt nie tknie, zabieraj stad tą swoją zagrzybiala psioche

Gość virigina81
Tak jestem chora!! Nie szukałam faceta tylko do rozdziewiczenia! Po prostu chciałam z kimś być! Kolejnym etapem w związku jest seks. Na tym się kończył związek! Tyle.

Gość Siusiaczek
Dlaczego się mnie nie słuchasz? Spróbuj ze mną. OK, jestem gejem ale chciałbym spróbować raz wejść kobiecie w anusa. Zobaczysz, nam się uda bo będę czuły i delikatny.

Gość ROPINCHÓTTTT DE CVANCISZ
.....MOJA TORBA PO CEMENCIE TEŻ BYŁA DZIEWICĄ ALE TAKIEGO PROBLEMU NIE ROBIŁA......

Gość czaję bazę
virigina81 Nie przejmuj się frustratami, który robią sobie hecę z poważnej sprawy. Rób swoje - jeśli uznałaś, że powinnaś to zrobić z kolegą, zrób to. W końcu to twoje życie, twoje decyzje. Fizycznymi problemami się nie przejmuj, to się zdarza i czasem trzeba próbować kilkukrotnie w pewnych odstępach czasu bo mimo, że bardzo chcesz to psychika zamyka się na penetrację. Kolega jeśli nie jest debilem zrozumie to i nawet jeśli początkowo nic nie wyjdzie to zawsze możesz mu odpłacić za dobre chęci np. oralnie. Myślę, że ważne jest byś sama próbowała doprowadzać się do orgazmu przez stymulację łechtaczki oraz wprowadzała sobie - najpierw palec a potem wibrator bo to przygotowuje organizm do odpowiednich reakcji. Pozdrawiam i życzę sukcesu :)