Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zew ryczacej gesi

Nowy ,polski sposób na długi

Polecane posty

Gość zew ryczacej gesi

Polacy coraz częściej rozwiązują swe problemy finansowe i bytowe, popełniając samobójstwo. W ciągu ostatnich 10 miesięcy na taki desperacki krok zdecydowało się 3,8 tys. osób. To o 20 proc. więcej niż w analogicznym okresie roku ubiegłego. W poprzednich latach, jak zauważył prof. Zbigniew Nęcki z Uniwersytetu Jagiellońskiego, jeden z najbardziej cenionych w Polsce autorytetów w dziedzinie psychologii społecznej, Polacy przed kryzysem popełniali samobójstwa głównie z powodów psychologicznych, na przykład zawodów miłosnych. Obecnie coraz częściej do rozpaczy doprowadza ich sytuacja ekonomiczna. Utrata pracy i niespłacone długi prowadzą do dramatycznych decyzji. Potwierdza to podinspektor Grażyna Puchalska z zespołu prasowego Komendy Głównej Policji. Brak pracy, długi i eksmisja z mieszkania to czasami za dużo, żeby chcieć jeszcze żyć.

Gość a co sie będą
też tak kiedyś zrobię

Gość nie nowy i nie polski
tak postepuja idioci na calym swiecie biorac kredyty bez pewnosci ich splaty.

Gość wredniucha01
a to bardzo dziwne - ja znam kupę ludzi, którzy kompletnie nie przejmują się długami w myśl zasady "NIECH SIĘ MARTWI TEN CO DAŁ, A NIE TEN CO BRAŁ"

Gość Brak pracy? Jaki brak
Szef głos na mnie podniósł to zarządałem przeprosin. Nie przeprosił to walnąłem wymówienie i w poniedziałek idę do innej roboty. Tak bo żona mu nie dała to na mnie będzie się wyżywał, niech się goni! Mnie z pocałowaniem w rękę wszędzie przyjmą. Jestem robotnikiem, niech se teraz znajdzie kogoś w mojej specjalności. Życzę powodzenia.

Gość Donek nas wykonczy do rzeszty
:o