Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margaritka198776

Potrzebuje porady odnosnie faceta od inteligentnych i bystrych osób..

Polecane posty

Gość Margaritka198776

Widuję go w moim ulubionym klubie..Domyslam się że jest starszy o jakies 12 lat .Było kilka wymiennych spojrzen ..a własciwie cały czas się na mnie "gapi"gdy zauważyłam ten fakt nie pozostawałam dłużna;) Po ogromnym wywiedzie srodowiskowych udało mi się zdobyc jego numer , z kąd jest i jak ma na nazwisko;)Teraz pytanie do Was. Nie chce odrazu się ujawniac i chce zrobic tak aby uwierzył w fakt ze to pomyłka..dopiero wtedy krótko podpytac o jego osobe i po mału się zbliżyc .Tylko jakiego wkrętu użyc aby uwierzył??oczywiscie dowie sie w swoim czasie kim jestem.

Gość hahahha667
hahha..tu same prostaczki i bezmózgie ludzie. inteligentnych brak;P

Gość lolka mikolka
mission impossible

Gość Nie lepiej mieć kogoś w swoim
wieku albo ok. niego. Po co Ci o tyle starszy facet?

Gość inteligentni jeszcze spia
poczekaj do 20 stej ,wtedy jest wysyp szczesliwych inteligentnych osób tutaj piszących

Gość Margaritka198776
Bo lubię starszych?Bo tylko takich widzę..na resztę jestem zaslepiona..wystarczy taki argumnet??;)

Gość 774eeed
a nie mozesz od razu do niego napisac?po co taka dziecinada:O

Gość Agii...
Ale, ze niby jak sama chcesz do niego się odezwać?

Gość inteligentni jeszcze spia
""Tylko jakiego wkrętu użyc aby uwierzył??oczywiscie dowie sie w swoim czasie kim jestem."" masz pare opcji do wyboru -zadzwonić w sprawie kupna samochodu ,laptopa mieszkania itd,gdy on powie pomyłka ,starac sie podtrzymywac rozmowe -napisac esemesa ''hej Olka bedziesz w klubie X ja bede o 20 (jak odpisze przeprosić za pomyłkę i starac sie o ciąg dalszy) -zadzwonić i powiedziec ze jestes nim oczarowana i chcesz go poznać a nie lepiej bez podchodów podejsc do niego w klubie i zagadać ?

Gość 774eeed
ja tam bym od razu napisala sms jakis taki zartobliwy,jak zechcekontynuowac znajomosc to super,ale nigdy bym sie w taka dziecinade nie bawila odnosnie pomylek itp:P chyba ze masz 13 lat to jeszcze wskazane,ale jesli jestes duzo starsza to sie osmieszysz

Gość Agii...
A ja myśle, że to jednak on powinien się pierwszy odezwać. Uwierz mi jeśli spodobałaś się facetowi tak jak on tobie, to z pewnością zrobi coś żeby Cię poznań. Czasem jest tak, że jak ty pierwsza będziesz inicjowała kontakt to on straci ochotę żeby Cię poznać.

Gość Margaritka198776
Chce go zaskoczyc ,nie ujawnie się odrazu.Moze to dziecinada..ale co on sobie pomysli ze jestem desperatka..to on powinien wykazac incjatywe z numerem.troche mi wstyd i tylę.

Gość Margaritka198776
o własnie Agii o to mi chodzi.musze go podejsc i wyczuc.

możesz też poszukać go na fejsie i dać mu do zrozumienia , aby sam zaczął ściemę i bajerę

Gość kredka bambino26
sorry widujecie sie w klubie, gapicie sie na siebie i on niby ma uwiezyc, ze jakims tam cudem pomylkowo wyslalas sms/zadzwonilas wlasnie do niego. Musialby byc glupi jak but...

Gość Agii...
Dokładnie, możesz kręcić się bliżej niego jak się widzicie w tym klubie, warto poczekać na jego krok, a uwierz mi, że jeśli wpadłaś mu w oko to takowy wykona. Wiesz jak sama będziesz zabiegać to straci zainteresowanie Tobą. A jak jeszcze sie dowie że jego numer zdobyłaś to już w ogóle.

Gość Margaritka198776
On tam pracuję;/Jedno jest pewne nie wygląda na smiałego faceta . i czuję że jezeli ja nie zrobie kroku to on tym bardziej.

Gość Margaritka198776
od jakegos czasu bawię się blisko niego ale on tylko patrzy nie ustannie;/przebuszowąłam fejsy i nk nie ma go nigdzie;(

Gość Agii...
Ok, ale uwierz mi a mam już swoje lata, jeśli facetowi spodobała się kobieta, to zdobędzie się na odwagę i wykona coś. Zdobędzie numer, pozna się przez znajomych, uwierz mi tak jest. Może po prostu patrzy na Ciebie jak na jedną z wielu.

Gość jptt
Nawet jak udasz, że przypadkowo do niego zadzwoniłaś to po ujawnieniu się będzie wiedział, że to celowe. Byłby głupi, gdyby się nie zorientował. Wyjdziesz na desperatkę. Zagadaj do niego, albo poznaj kogoś z jego znajomych, kto będzie cię mógł przedstawić.

Gość Margaritka198776
to waszym zdaniem mam odpuscic ? i czekac? myslę ze facet nawet nie podejrzewa mnie o takie zamiary.Dziewczyna tez moze zrobic pierwszy krok.a po za tym,nie wiem czy odważy sie podejsc do mnie .Nie popadłam w samozachwyt ale jestem atrakcyjną dzięwczyną ,na powodzenie nie narzekam .zawsze pełno w około mnie facetów.I on to widzi i nei sądzę aby facet w wieku 34l. wystartował do 23 latki . no sorry. Domyslam się ze dziewczyny w moim wieku rozgladaja sie za rówiesnikami..jestem jakas inna.

Gość jptt
To zrób pierwszy krok, ale normalnie, a nie w tak pokręcony sposób. Przecież i tak będzie wiedział, że celowo do niego zadzwoniłaś więc na to samo wyjdzie, z tą różnicą, że nie pomyśli, że jesteś stuknięta :)

Gość lkghg677
up..

Gość Margaritka198776
tak.facet ma żone;( to przykre;(

Gość oluska1989654tyt
a to pech..co tam zona..olej ją.