Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Solaaa

Brak postepu w zwiazku:(

Polecane posty

Gość Solaaa

Ja mam 24 lata,moj facet 21. Jestesmy razem 3 lata. Wiem,ze to mlody chlopak,ale... W naszym zwiazku nie ma postepu. Prawie w ogole nie znam jego rodziny,byly swieta,nie zaprosil mnie,wczoraj bracia przyjechali,nie zaprosil. Ten nasz zwiazek stoi w miejscu,jakbysmy byli ze soba miesiac. I on wie,ze mi przykro z tego powodu... A ja co,chcialabym,zeby to szlo naprzod... Ta rodzina,zareczyny,wspolne mieszkanie,slub... Ale jesli on 3 lata nie potrafi mnie wciagnac do rodziny ;/ Nie wiem czy warto czekac... Mimo,ze go kocham bardzo,nie wiem,czy wbrew slowom nie traktuje mnie po prostu malo powaznie i,ze za jakis czas mnie nie zostawi... Co myslicie?

Gość sadfas fas
no myślę, ze Cię za jakiś czas zostawi, jak spotka inną :-O można w tak młodym wieku kochac naprawde i chcieć być z tą jedyna, ale on się tak nie zachowuje, zakochany facet chce się pochwalić swoją kobietą zwłaszcza pzred rodziną,a sko9ro tego nie robi ,t o traktuje związek lekko, powierzchownie i tymczasowo.

Gość dziś na pomarańczowo
miałam kiedyś chłopaka młodszego o 4 lata. wtedy ja byłam w Twoim wieku, on miał 20. niby wielka miłość, deklaracje, ochy i achy. szybko się skończyło. nie polecam młodszych w tym wieku. co innego jak będziesz miała 34, a on 31, wtedy to inna bajka. młodzi chłopcy zakochują się na amen, ale i na bardzo krótko.

Gość Sam mam 21 lat i powiem
gdybym miał dziewczynę to już dawno przedstawił bym Cię rodzinie. Nie wiem na co on czeka.