Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antygrzywka

kamila ź na bogato, czyli bogata wygrabiona brzydula

Polecane posty

Gość antygrzywka

zobaczcie linka tej dziewuchy zero oryginalności jedynie widać wszystko drogie i każda rzecz najmodniejsza a efekt widać, że jej styl opiera się tylko na kasie bo nie ma za grosz otyginalności, nonszalancji widać, wszystko jest jak z bezosobowego katalogu nazwałabym ten blog "zrobie sobie zdjecie w czymś aktualnie promowanym" wcześniej widać że miała zdjecia bez PHOTOSHOPa to widac jakie to brzydzkie dziewcze, teraz każde ma wyretuszowane... http://charlize-mystery.blogspot.com/

Gość scfcsef
faktycznie ruoda nie rgzeszy a coz jak ma kase i nic do roboty to peirdoly robi

Gość pirulina
jesteś zazdrosną wstrętną istotą......dziewczyna ładna

Gość LorenaLilila
zazrdosc cie wpierd*ala :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość dfdfd654466546
mi się podobają jej kreacje :) świetne wyczucie stylu.. jakby miała kasę to też bym się tak ubierała :) a dziewczyna bardzo ładna, twarz taka posągowa..fajna.. bardzo fotogeniczna

Gość czikita 12
pewnie chciałabyś tak wyglądać i dysponować drogimi rzeczami........zazdrośnica

Gość antygrzywka
jeśli chodzi o kasę to macie racje jestem zazdrosna, że ktoś ma tyle kasy i nie potrafi się fajnie ubrać, zero oryginalności - wybiera każdą rzecz najmodniejszą, nie ma własnego stylu i nie zna umiaru

Gość scfcsef
tak, zajebiste wyczucie stylu, gumioki do plaszcza buahahah....chuj bo rpzeciez to huntery buahahah zajebiste pczucie stylu, nie ma co...tak ubiera sie polowa wsi tyle ze niemarkowo i czego zazdroscic?? tego ze dziewcze na rodzicach zeruje albo jakims bogatym starym zboku?

Gość antygrzywka
o wiele bardziej wole kasie tusk przynajmniej jest ładna, i ma sympatyczny styl i sposob bycia

a ja powiem tak. dopoki kamila ubierala sie w second handach i wygladala paskudnie, wstawialam sie za nia na forach bo bylo mi jej zal a poza tym podziwialam ja za upor i zakochanie w sobie. a teraz kiedy robi z siebie druga kasie t. to zaczynam ja nienawidziec. raz dala posta z propozycjami na prezenty swiateczne, oczywiscie z jednej firmy, napisalam jej komentarz ze wszystko ma sponsorowane, ze placa jej za reklamy, to komentarz usunela. cwana jest, krytyki nie przyjmuje. wszystkie jej ciuchy ma za reklamy na blogu. bo napewno by nie kupila butow za 300 dolarow, czy funtow, juz nie pamiettam. zwlaszcza ze nie pracuje.

Gość scfcsef
ja bardziej juz wole kamile, to zwykla sympatyczna dziewczyna ktora ma pasje i ja realizuje i do czegos dochodzi

Gość scfcsef
jowito kutz ale tu mowe o innej dziewqczynie, ale w ostatnim poscie wspomniaalm o niej

Gość scfcsef
etraz widze ze tu sie pisze o kamili a blog wstawiony kogos inego

Gość antygrzywka
kamila ma wiekszosc z second hand, albo chinskich sklepow (czesto pisze ze prezent), czesc rzeczy dostaje za reklamy buty, trampki, jakies ozdoby idp.

Gość no w koncu widac ze ktos jej
te stylizacje wybiera bo wtedy bylo naprawde pozal sie boze :O teraz niczym sie nie wyroznia od gazetki reklamowej H&M i innych sieziowek, ale przynajmniej wyglada elegancko. niech sie uczy od tej wizazystki :P

mimo ze to nie o niej temat to i tak ciesze sie ze swojej wypowiedzi. kamila z a new life mieszka w debicy malym miasetczku, rodzicow ma zpracowanych, w domu meble z prlu wiec na takie ciuchy jej nie stac, a pod postami dodaje ile ,co kosztowalo tak jakby rzeczywiscie co kilka dni kupowala ciuchy za przynajmniej tysiac zl, a ciezko jest sie jej przyznac ze ma to wszystko za reklamowanie asosa, romwe i innych sklepow.

Zazwyczaj blogerki szafarki są bogate, mają dobre aparaty i kasę na szmatki np z zary. Nie mają nic innego w życiu do roboty tylko np studia więc przebierają się i robią sobie zdjęcia w drodze na uczelnie koniecznie z kubkiem ze starbubksa. charlize-mystery ładne robi zdjęcia, ma ładne mieszkanie, drogie ciuchy, kalosze za 500zł i rodziców w Niemczech :D

A Kamila Ź to taki wyjątek wśród blogerek stąd budzi wiele kontrowersji. Nie jest super bogata, nie ma fajnie w domu, nie jest super piękna, jest powiedzmy sobie szczerze normalna jak co druga dziołcha na ulicy, ale to, że jest inna niż szablonowa blogerka szafiarka sprawia, że przyciąga tych reklamodawców, którzy dają jej za darmo ciuchy. Teraz tak przeglądam jej bloga. Istna reklamówka!