Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona w obcym świecie

Mój partner nie może mieć dzieci...

Polecane posty

Spotykam się już ponad 3 lata z bardzo bogatym mężczyzną, mam wszystko, od najnowszego mercedesa po piękny dom, zwiedziłam już pół świata, skończyłam studia i prowadzę własny fitness club w Anglii plus ośrodek rehabilitacyjny , mąż też ma dwie firmy, myślałam, że pieniądze to wszystko dopóki nie powiedział mi, że nie może mieć dzieci, mam 26 lat, on 39, czuje się oszukana, teraz gdy wszystko osiągnęłam i mam stabilną sytuację chciałabym zostać matką, nie wiem co mam o tym sądzić i co robić, dlaczego powiedział mi to dopiero teraz?jak minęło 3 lata, kocham go, ale życie w dwójkę?to chyba bez sensu...wcześniej wspominał tylko, że nie pora na dzieci, że kiedyś może tak..żyłam nadzieją.

Gość czxcxx
jajka mu urwało ?

Trochę kultury, dlatego nie mieszkam w Polsce. tyle jadu.

Gość czxcxx
przyznaj ze sama mu urwałaś .. Ale nie pamiętasz , bo byłas pijana

Tobie chyba ktoś mózg urwał.

Trochę kultury, dlatego nie mieszkam w Polsce. tyle jadu.

Gość wredniucha01
a on nie ma przypadkiem dzieci z byłą?

Gość HerrMan
Rozumiem, ze tych wszystkich bogactw dorobilas sie swoja ciezka praca... dupa.

Gość PEUEUEUEUASKbvcg
I tak miałaś szczęście, bo złapałaś bogatego faceta. Wiesz ile kobiet o tym marzy, a nie ma na to szans? Adoptujesz najwyżej i będzie spoko. Bieda jest czymś najgorszym na świecie. Ile ja bym dała, żeby zwiedzić świat, żyć w luksusach...

Gość herrr
zawsze jest in vitro , adopcja. A moze on poprostu nie chce dzieci i mowi Ci, ze jest bezplodny

Gość to jest powód do rozwodu
oszukał cię z premedytacją jeśli jednak nadal możesz na niego patrzec i go kochac pomysl o adopcji, jeśli nie-zostaw go jestes młoda, masz stabilną sytuację, na pewno szybko bys sobie kogos znalazła

Gość Baron Justin de Vcipeval
Kolejna narzekajaca kurwa.

Gość kandyzowana makrela
ale masz zajebiscie ;) wg mnie oczywiscie, ale ja jestem osobą która nie znosi dzieci i nie zamierzam ich mieć nigdy (mam 30 l.) po prostu ideał :D mój mąż też nie chce dzieci wiec jestesmy razem szczesliwi, no ale czasem brakuje kasy...moze jak tak bardzo cie hormony przycisnely to moze jakas adopcja, in vitro? stac was to by chyba sie dalo zrobic. No i w ogole to czemu on nie moze miec? Musial miec jakies badania robione pod tym kątem więc poprosimy o wiecej szczegolow.

Gość PEUEUEUEUASKbvcg
Zeby tak miec jak Ty to bym dala sobie robic anal trzy razy dziennie a potem oral bez obmycia jego czlonka. A Ty co musialas robic zeby sie tak dorobic?

Gość jeja, to się ciesz
przynajmniej nie musisz truć się hormonami i martwić o wpadkę :p a po dziecko zawsze możecie iść do banku nasienia :p

Gość dziś na pomarańczowo
dla mnie byłby idealny, jako że również nie trawię dzieci i mieć ich nie chcę. zero problemów z wpadką, żyć nie umierać. zazdroszczę

To nie bylo takie proste. Na poczatku udawalam bardzo cnotliwa zeby sobie nie pomyslal, ze jestem jakas dziwka. Wiedzialam, ze jesli go tak troche przetrzymam to sypnie kasa. I tak wlasnie sie stalo. W sumie nie musialam mu dawac za czesto. Powinnam byc szczesliwa bo mam takie luksusy a przeciez bedac dzieckiem alkoholikow z malej wioski podkarpackiej sama bym do tego nie doszla. Ale ten brak dziecka mnie dobija. Moze to kara boza?

Gość ja ci powiem kochana, ze jesli

Gość podkarpackiej wioski ????
chetnie poslucham jakiej.....

A co ci do tego zebym miala sie spowiadac z jakiej wioski jestem?

Gość nioki
wspólczuję . Wiem co to znaczy nie móc mieć dzieci. Ale rozmawialiście o tym ? dlaczego nie może miec ?? no i najważniejsze czy ty go kochasz bo nic o tym nie pisze. Wspomniałaś że zaczęłaś z nim być dla kasy, żeby do czegoś dojsc/ tak więc dzięcka za pieniądze nie kupisz

to o podkarpackiej i rodzinie alkoholików to bujdy wyssane z palca, podszyw, jestem z Warszawy a poznałam go przypadkowo , dziwnym zbiegiem okoliczności przepuścił mnie w kolejce do sklepu i potem jak wychodziłam poprosił o jakiś kontakt, podałam mu poczte, po 4 godzinach napisał i tak się zaczeło, jestesmy ze soba ponad 3 lata i chcemy się pobrac, ale brak dziecka moze wszystko popsuć, ja chce mieć dzieci, nie chce adoptowac. robił sobie padania spermy, wykazały małą ruchliwość plemników, bo starałam się tak sama bez jego wiedzy wpaść ale po roku czasu nic a nic , przyznał sie, żebym wiedziala na czym stoje, jestem w szoku.

a odnośnie kasy, ludzie zastanówcie sie!co Wy w ogóle piszecie!tylko kasa wam w głowach, to nic w porównaniu z ludzkimi nieszczęscami, myslicie ze tylko jak człowiek ma kase to ma wszystko a to nie prawda, dzieci są bardzo wazne i nie ma się potem dla kogo życ i zarabiać i już wtedy nie ciesza,

Gość tatadstatasdta
a czym jest spowodowana ta mala ruchliwosc plemnikow??

Gość aaadddiiiuer
Ale w dalszym ciągu o ile rozumiem to tylko facet/gach a nie mąż, czyli jak sie nie podoba to spadaj mała :) Musiałabyś mieć ślub żeby cokolwiek wymagać, tak to nawet adopcja odpada.

Gość Zojkaa
Masz dobra sytuację finansową, nie chcesz adoptować więc zdecydujcie się na in vitro :)

Gość tatadstatasdta
" Masz dobra sytuację finansową, nie chcesz adoptować więc zdecydujcie się na in vitro " kto normalny wezmie obce nasienie

Gość wredniucha01
przecież on ma swoje plemniki, kretynko!

Gość tatadstatasdta
ale pisze ze nie moze miec dzieci czytaj ze zrozumieniem!

Gość wredniucha01
nie może drogą naturalną - jak ma żywe plemniki to in vitro jest jak najbardziej możliwe