Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta1238

Odchudzanie ;)

Polecane posty

Gość ajjjsaw
bo trzeba po prostu wyłączać w mózgu to co odpowiada za łaknienie. Na zachodzie to zrozumieli dlatego są chudsi. Jak ktoś będzie w niemczech to radzę rozejrzeć się za dr slym

Gość fanfaronada
mnie motywuja dwie rzeczy, zdjecie anji rubik na lodówce i w portfelu i wydane pieniazki, jak kupilam juz karnet na basen i figura extraslim na spalanie to nie moze sie zmarnowac przeciez :D i tak chodze sobie bo szkoda mi 200 zł wydanego :)

ania rubik????????????błe dziewczyny a ja jem,cholera nie moge sie zmotywowac,nie wiem moze pojde pozniej na zakupy kupie ocet jablkowy czy jakis inny specyfik

Gość gość
ja sobie zamówiłam, ale dopiero wzięłam dziś jedną tabletkę. Mam nadzieję, że schudnę.

Gość gość
UWAGA!!! preparat slimcea jest na kafeterii reklamowany przez jedną i tę samą osobę, która używa różnych nicków. Sprawdziła to administracja kafeterii, po licznych skargach innych użytkowników. W niedługim czasie wobec tej osoby zostaną wyciągnięte konsekwencje prawne ,jako jawne wprowadzanie w błąd konsumentów, w przypadku wątpliwego sprawdzenie tego preparatu.

Gość gość
www.limvena.pl Koktajle odchudzające dieta premium zajrzyj i zobacz!!!

Gość gość
Ja na odchudzanie stosuję Piperynę http://www.e-odchudzanie.com.pl/piperyna-opinie.html Idealnie pomaga mi w stopniowym chudnięciu, dzięki czemu nie będzie później efektu jojo. Od kiedy zaczęłam przyjmować te tabletki mam więcej energii i kondycja fizyczna jest lepsza :)

Gość gość
jak do diety która mamy również będziemy stosować suplement Slimcea to spadek wagi przerośnie Wasze oczekiwania. Ja jestem w szoku i mega zadowolona jak odchudzanie nagle stało się dla mnie proste.

Gość gość
Mam na celu schudnąć 8kg do lipca. Działam ze slimcea.

Gość gość
Slimcea jest skuteczna.. tydzień i 2 kg mniej :)

Gość gość
Na wizażu dziewczyna poleciła mi Afrikan Mango a w wielu sprawach się konsultowałyśmy i zawsze było ok Zamówiłam, na początku efekty znikome, ale tak jak mówiła dałam im szansę i do drugiego opakowania już luz, mniejszy apetyt większy power do ćwiczeń, domówiłam jeszcze jedno opakowanie i efekt końcowy jakieś 9 kg mniej Ja jestem przewdzięczna za te tabletki. Tu można je kupić ;) http://nplink.net/btkjP7vM Pozdrawiam

Gość gość
podczas kuracji z suplementem slimcea zauważyłam znacznę przyśpieszenie przemiany materii. Fajny efekt to dało ponieważ mój zazwyczaj napchany brzuszek szybko spadł .. i waga zaczeła spadać.

Gość gość
slimcea to najlepszy wybór jak mamy diete i chcemy sporo zrzucic.

Gość gość
Kupując Foreverslim bardziej zależało mi na zdrowiu niż na wymarzonej figurze .Wiadomo że spora nadwaga to duże problemy ze zdrowiem.Po dwóch miesiącach stosowania udało mi się schudnąć 7 kg dla mnie to bardzo dużo,zostało mi jeszcze do zrzucenia 12 jak uda mi się to osiągnąć to dopiero wtedy powiem że osiągnęłam spory sukces.

Gość gość
Obchudzanie dla osób które mają słabą przemianę czy cięzko im nie podjadać jest okropne i demotywujące kiedy nie widać efektów. Slimcea znakomicie pomaga w takiej sytuacji. Wcześniej cieżko było mi schudnąć 3kg... ze Slimcea i 10 nie jest takie trudne.

Gość gość
A czy slyszala ktoras z was o tzw wakacjach odchudzających? Bardzo mnie ciekawi ten temat, troche poczytalam o tym wiecej tutaj www.nawzgorzu.com.pl i jestem zainteresowana, żeby się na takie cos wybrac

Gość Malajka99
Ja się odchudzam z jagodami ACAI BERRY, które zamawiam sobie przez internet, tam gdzie są sprawdzone, dobrego sortu: http://pl.bestacaiberryplus.com/ Działają świetnie- czuję się lepiej, mam więcej energii no i przede wszystkim chudnę zdrowo.

Gość podjadaczka12
u mnie przez siedzący tryb pracy dużo się odkładało, tu i ówdzie.. prawda jest taka że ciągle przez to podjadałam siedząc przy biurku. znalazłam wtedy tabletki iqgreen dzięki którym w 2 miesiące zrzuciłam cały balast jeszcze z nawiązką i teraz już nie podjadam przy pracy:)

Gość gośćWianeja
Ku mojemu wielkiemu zdziwieniu tabletki o nazwie Foreverslim działają.Na samym początku podchodziłam do nich sceptycznie ale zadziałały .Po pierwszym tygodniu brania jestem lżejsza o całe dwa kilo.

Gość gość
ja tez zastanawiam sie jak by sie tu odchudzic, zastanawiam sie nad takimi wczasami jak www.nawzgorzu.com.pl myslicie, ze to dobre rozwiazanie? dzieki z gory za odpowiedzi

Hej. Ja tez walczyłam z kilogramami, ale spróbowałam suplementu leku Adi pex i pomogło 16 kilo w 3 miesiące, kilogramy nie wróciły. Jestem zadowolona nie musze się martwić że wyglądam jak wieloryb. Piszcie udziele informacji dag.2508@o2.pl pomogę

Gość gość
ja też się odchudzam i to od kwietnia w Poradni Dietalia i powiem wam szczerze, że nigdy nie myślalam, że odchudzanie może być tak przyjemne

Gość gość
Ufffffffff kuracja zakończona!! Po dwóch miesiącach zakończyłam kurację odchudzającą. Zrzuciłam 12kg. W redukcji masy ciała wspierałam się suplementem Foreverslim. Polecam daje super efekty a nie efekt jajo

Gość kamila890
Oj odchudzanie odchudzanie;) ja jestem już Poo.... I to dzięki Afrykańskiemu Mango http://szczupla-kobieta.pl udało mi się to osiągnąć,wcześniej męczyłam się długi okres by coś zgubić i nigdy nie udawało się... Ale dzięki suplementacji i regularnym posiłkom udało mi się zgubić w 3 miesiące 24kg ;) jestem po kuracji 2 miesiące i efektu jojo nie widać;)

Gość gość
Witam, zamienię Twój problem z wagą na wyzwanie:-) Aby nie przedłużać zapraszam na mój blog i tam znajdziesz maila do mnie. Pozdr, Joel trenujzglowa.pl

Gość gość
warzywa i owoce, tędy droga, wartości odżywcze przyswoimy w mgnieniu oka z soków. Substancje zawarte w sokach trafiają do krwiobiegu w ciągu 15 minut i są przyswajalne prawie w 90%. A substancje zawarte w warzywach i owocach zjedzonych w całości? Trafiają do krwiobiegu po ok. 5 godzinach i są przyswajane w 20%. http://terapiasokami.pl/dlaczego-warto-pic-soki