Gość młodaaa;3 Napisano Grudzień 30, 2012 A wiec tak jest taki pewien chlopak, poznalismy sie w sumie przez NK, znaczy tak naprawde to sie nawet nie poznalismy, ja go podgladalam bo szukalam oewnej osoby, no i potem on mimwyslal zaproszenie, a ja napisalam czy sie znamy, a on ze nie ale mozemy, no i dal mi nr BBM(taki komunikator) . No i pisalismy, on byl taki slodki mowil mi ze sliczna jestem itd. potem sie poklucilismy szczerze nawet nie wiem o co ;/ usunelam go wtedy z Nk, Fb no i bbm... No i pare dni temu znowu go na nk podgladalam, bo usuwalam stare wiadomosci i nie pamietalam kto to... No i on mnie , i potem ja znowu go, i mi napisal ze kto ja ze go tak caly czas podgladam, to ja nie mowiac kto, poprostu napisalam ze co sie ludzi nie pamieta i ze kiedys pisalismy .... No i ten poteem aaa tak pamietam i sienpoklucilismu, a ja napisala, ze a bo ja pamietam.... Noo i on wtedy napisal co tam u mnie z tymi jg tekstami "sliczna":/ no to mu odp i pytalam co u ng, iii potem nr fona sie wymienilismy znowu bo tak latwiej pisac... I on napisal potem i znowu mowil ze piekna jestem itd, i ze musi do mnie kiedys wpasc mnie odwiedzic itd. No i potem rozmowa sie skaczyla bo nie bylo juz o czym pisac... I on juz sie 2 dzien nie odzywa ;(. A ja nie moge przestac o nim myslec bo to naprawde zaj**isty chlopaak ;(. I nie wiem czy napisac mam do niego pierwsza? Czy czekac az on sam napisze? Naprawde mu sie podobam? Czy tak tylk napisal? Zapomniec o nim? :/ ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach