Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kemia

teściowa mnie zamęczy...

Polecane posty

Gość kemia

ech, może Wy mi coś doradzicie, bo już nie daję sobie rady, zwłaszcza że teściowa ciągle zrzędzi, no i pieniądze by się przydały... jestem po technikum odzieżowym, uwielbiam ludziom dobierać ciuchy, ale wciąż szukam pracy, bo jak coś jest w jakimś fajnym sklepie, to nawet nie za minimalną, bo to zleceniówka i tak powstaje błędne koło :/ raz nawet było okej, ale szef był takim despotą, że się w głowie nie mieści i musiałam zrezygnować... a teściowa zamiast mnie wspierać, to wyzywa od nierobów, nawet jak widzi, że szukam

Gość ssssff
wszystko w swoim czasie, trzeba mieć cierpliwość i chęci, a wszystko się poukłada :) ale z teściową faktycznie trudna sprawa.

Gość wredniucha01
powiedz jej, że skoro jeść ci nie daje to niech się odpieprzy

Gość patrana
z tesciowymi zywkle tak jets ze zamiast wspierac tylko sie czepia!! nie przejmiuj sie mysle ze wszystklo w swoim czasi e trzeba czekac

Gość halszka88
Skoro lubisz pracować z ludźmi i ubraniami, to może załóż jakiś fajny secondhand? Jak ktoś sprowadza fajne ciuchy, to ma duże szanse na powodzenie. Możesz zrobić rozeznanie, poczytać trochę na temat, np. tutaj coś znalazłam http://praca.eniro.pl/blog/pomysl-na-biznes-sklep-z-uzywana-odzieza/ Moja przyjaciółka prowadzi sklep z używanymi ubraniami i ma masę klientów.. Uwierz mi, że teściowej szczęka opadnie jak zobaczy, że w końcu jesteś samodzielna i Ci się powodzi :D