Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czuje sie smieciowo...

Prawie go zdradzilam...

Polecane posty

Czuje sie paskudnie z tym co prawie zrobilam,musze sie wyzalic i chce ulsyszec prawde o sobie... Bylam umowiona wczoraj z kolezanka na miescie,poszlysmy na grzanca,potem jeszcze jedno piwko.., w miedzyczasie umowiona bylam na 18 z moim facetem,mielismy isc zrobic jakies zakupy na sylwestra.. Przed 18 pisze,ze zaraz bede jechala do niego,a on mi napisal,ze wlasnie spotkal sie z kumplem i nie ma czasu... Wkurzylam sie! Z kolezanka poszlysmy na kolejne piwo (ja akurat zostawil facet,bylo co "zalewac")... Popilysmy,pozniej poszlysmy na fast fooda do sieciowki i tam zapoznalysmy sie z jakims kolesiem i z nim poszlismy na piwo... Fajnie sie gadalo,kolezanka upita wrocila do domu,bylo juz po 20,stwierdzilam,ze tez wroce,po czm ten koles zaproponowal,ze pojdziemy do niego film obejrzec,a ja glupia z nim poszlam! Nie wiem co we mnie wstapilo... Siedzielismy przy filmie,on sie zblizyl,zaczal mnie troche skubac po szyi,rozpial bluzke i,gdy juz mial pocalowac piersi,jakbym sie obudzila,wstalam,ubralam buty,przepraszajac go i dajac jeden pocalunek,wyszlam na autobus... Wrocilam do domu... A teraz jest mi tak zle... Jestem taka glupia...

Gość juz nie sciemniajj
bzykałaś sie z nim aż miło a nam bajki opowiadasz

To by bylo bez sensu,klamac tutaj...

Gość tego już za wiele
Matko...dlatego nie piję alkoholu. Boję się takich sytuacji.

No wlasnie ja juz tez przestane pic... W zyciu by mi nie przyszlo nic takiego do glowy,kocham swojego faceta,nawet jesli mi przeszkadza w nim kilka rzeczy i to dobry czlowiek... A ja go prawie skrzywdzilam...

"Siedzielismy przy filmie,on sie zblizyl,zaczal mnie troche skubac po szyi,rozpial bluzke i,gdy juz mial pocalowac piersi,jakbym sie obudzila,wstalam,ubralam buty" I Trzeba było czekać jeszce dłużej dopóki Ci majtek nie zaczął ściągać :D I ",przepraszajac go i dajac jeden pocalunek" I Kto normalny całuje na dowidzenia i przeprasza kogoś z kim nie chce mieć romansu?? Chyba że przepraszałaś na zasadzie: przepraszam nie dzisiaj, może jutro będę miała ochotę :D

Btw ty go nie prawie skrzywdziłaś tylko skrzywdziłaś bo skoro z jakimś kolesiem którego znasz od kilku chwil się całujesz i dajesz się rozebrać to jak to nazwiesz jak nie zdradą?? Do tego jeszcze ten pocałunek na pożegnanie :D I przeprosiny że nie wyszło :D Żal mi Ciebie ty już w tym momencioe skrzywdziłaś swojego partnera a teraz sama przed sobą będziesz codziennie udawać że jest inaczej bo przecież przyznać się do całego zdarzenia nie przyznasz :D Współczuję Twojemu chłopakowi bo skoro jednym nieznajomym po kilku chwilach poszłaś do niego do domu i dałaś się rozebrać to niezłe musi być z Ciebie ziółko a skoro już raz to zrobiłaś to teraz będziesz powtarzać to tak długo za każdym razem jak Twój partner nie będzie miał dla Ciebie czasu byleby tylko Tobie było dobrze :D Przeciez skoro z jednym w takiej sytuacji skończyłaś znajomość to z innymi też będzie tak samo :D Możliwe że po którymś razie na całość pójdziesz :D

Jestesmy razem prawie 4 lata i to pierwsze takie zdarzenie. I wiem,ze moze tylko winny sie tlumaczy,ale ostatnio nie jest najlepiej miedzy nami,moze troche brakowalo mi jego zainteresowania,stad tak dlugo to trwalo,a ile bym nie rozmawiala z facetem,on to bagatelizuje wiem,ze zrobilam glupote,ale jednoczesnie wiem,ze to sie nie powtorzy... A tamtego pocalowalam,bo narobil sobie nadziei,bylo mi glupio,ze tak postapilam... Do tego za duzo alko i tak sie stalo... I wiem,ze mojemu powiem o tym,wiem,ze sie wkurzy,ale mam nadzieje,ze to mu tez otworzy oczy,ze chce,zeby mnie zauwazal..

Gość sdhfhytd
przetan sie zadreczac, nic sie nie stalo przeciez. zapomnij o wszystkim i wiecej nie chodz z obcymi facetami, pijana, do ich mieszkan. koniec tematu.

Gość fdfdfdfdddd
mnie tez laska zdradziła tanczyła z facetem obcym na parkiecie, wtulała sie w niego a on w nia.. tyle sie przyznała byla nawalona i sie pewnie całowała o ile nie skonczyli w toalecie co jest w 80% prawdopodobne. Nie rpzyznała się, ale wiem ze tak było. nie jestem juz z nia, niby z innego powodu, ale tez bym zerwał z nia o to. mineło 2 dni, a ja troche posypany jestem. wiem jednak ze to przejdzie i bede silniejszy. czy mam pewnosc ze to tylko raz bylo? nie. pewnie robiła to duzo wiecej razy, ale czy ja bylem swiety;d? nie, zabezpieczylem sie wczesniej by nie wyjsc na frajera bo nigdy jej nie ufałem

Do fdfdfddd sam najlepiej wiesz jak jest Twoja dziewczyna i czy bylaby zdolna do takich akcji czesciej,ale skoro mowisz,ze na 80% bylo cos wiecej... Bo u mnie to byl raz,przypadek,bo rzadko wychodze bez faceta,tylko z kolezankami,na piwo,dwa,a wtedy jestesm nietykalna... Raz sie uchlalam,zla,na pocieszenie kolezanki i tak wyszlo. Glupio mi...

Gość oozie
Nie przyznawaj się, bo skończysz tym związek.

Gość Aparat007
Jak to powiedzial moj znajomy kiedys do dziewczyny. Pij! bedziesz altwiejsza :) Sprawdza sie w 100%