Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czuje sie smieciowo...

Prawie go zdradzilam...

Polecane posty

Gość Czuje sie smieciowo...

Czuje sie paskudnie z tym co prawie zrobilam,musze sie wyzalic i chce ulsyszec prawde o sobie... Bylam umowiona wczoraj z kolezanka na miescie,poszlysmy na grzanca,potem jeszcze jedno piwko.., w miedzyczasie umowiona bylam na 18 z moim facetem,mielismy isc zrobic jakies zakupy na sylwestra.. Przed 18 pisze,ze zaraz bede jechala do niego,a on mi napisal,ze wlasnie spotkal sie z kumplem i nie ma czasu... Wkurzylam sie! Z kolezanka poszlysmy na kolejne piwo (ja akurat zostawil facet,bylo co "zalewac")... Popilysmy,pozniej poszlysmy na fast fooda do sieciowki i tam zapoznalysmy sie z jakims kolesiem i z nim poszlismy na piwo... Fajnie sie gadalo,kolezanka upita wrocila do domu,bylo juz po 20,stwierdzilam,ze tez wroce,po czm ten koles zaproponowal,ze pojdziemy do niego film obejrzec,a ja glupia z nim poszlam! Nie wiem co we mnie wstapilo... Siedzielismy przy filmie,on sie zblizyl,zaczal mnie troche skubac po szyi,rozpial bluzke i,gdy juz mial pocalowac piersi,jakbym sie obudzila,wstalam,ubralam buty,przepraszajac go i dajac jeden pocalunek,wyszlam na autobus... Wrocilam do domu... A teraz jest mi tak zle... Jestem taka glupia...

Gość kroowkakarmelówka
Najlepiej sobie odwrócić zawsze sytuację i zastanowić się jak byś się czuła jakbyś się dowiedziała, że Twój chłopak poszedł z kumplem na piwo a wylądował u jakiejś panienki w domu, gdzie ona zaczyna się do niego dobierać... Nie wiem mała. Skoro się nie umiesz kontrolować, to może powinnaś się mocniej stopować z %, bo następnym razem ockniesz się za późno i wtedy to dopiero będzie problem. Poza tym chyba powinnaś pogadać z chłopakiem, bo taka nie halo ta sytuacja z tym olaniem Ciebie.