Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam na dziś pomysłu

Jakie rajstory (pończochy)

Polecane posty

Gość pończochy, nie rajstopy
Nie pasuje to do siebie, więc rajstopy cieliste, NIE BEŻOWE!

Gość 89Sylwester
może się nie znam, ale te buty pasują do tej sukienki jak pięść do nosa :classic_cool:

Myślałam, ze tak właśnie powiecie o tych butach, ale nie chciałam, żeby z tą sukienką było tak sztywno :) Będę miała srebrne dodatki, a nigdzie nie mogłam znaleźć srebrnych butów, więc zdecydowałam się na takie :P A że niedrogie, to zaszalałam ;) No i mam problem z tymi butami, bo nie wiem, jaki kolor do nich pasuje. Na pewno nie czarny... Czyli cieliste? :)

hm? :)

Gość Patalocha w pończochach
Do żałobnego stroju tylko czrne 🖐️

Kurczę.. link się źle wkleił i wychodzą jakieś czarne buty, fujjj :P Zaraz poprawię :)

Gość mrs helga
ta suknia jakaś wstrętna jest. co byś do niej nie założyła, nie będzie dobrze. chyba że na pogrzeb

Nie jest taka wstrętna, dobra jest ;) Tylko z pończochami mam problem do tych różowych butów...

z tymi różowymi już lepiej i nadal obstawiam cieliste rajstopy

Gość Przystojniak z koła rolnika
nie mam na dziś pomysłu Chodzi o te buty: http://www.voila.pl/353/yemxv/index.php?get=1 &f=1 - Ładne :) Cieliste pończochy nylonowe (połyskujące, takie śliskie i bardzo cieniutkie), albo takie rajstopy - bezmajtkowe.

Tylko, że te buty nijak nie pasują do czarnej żałobnej sukni.

Dajcie spokój, nie jest żałobna, jest elegancka :) Jestem dosyć wysoka, więc w takiej sukience (skromnie mówiąc) ładnie wyglądam :) Mam zamiar założyć do tego srebrne kolczyki i naszyjnik :) A sukienka jest na.. studniówkę :P

Sukienka sama w sobie nie jest zła, ale nie z tymi butami. do tych butów rozszerzana sukienka w jasnych kolorach pastelowych (róż, beż, kremowa biel) i podobna góra. Np spódnica różowa jak buty, góra biała, lub kremowa. do czarnej sukni, czarne buty. Ładne byłyby takie szpilki jak te różowe, tylko zamiast tego różu czarny.

Myślałam też o butach w kolorze nude. Nie chciałam czarnych, bo myślałam, że będzie za ciemno. Zresztą - sukienka jest długa i butów i tak nie będzie za bardzo widać. Ale boję się, że będzie trzeba podciągnąć sukienkę i tu ukazałyby się moje pończochy :P Jest też taka sama, tylko że czerwona sukienka. Mierzyłam ją, ale w czarnej wyglądałam po prostu lepiej, bo bardziej pasuje do mojego typu urody. Niech nikt mi tu nie pieprzy, że jest żałobna. Nawet nie wiecie, jak długo takiej szukałam :P

Do czarnej sukni załóż czarne rajstopy. Skoro suknia jest czarna i elegancka smiało możesz pobawic się w rajstopy z brokatem, ze wzorem, ze szwem z tyłu. Ale buty powinny byc klasyczne czarne, bo ten róz do tego nie pasuje. I wtedy dodatki dobierz w innym kolorze. I wtedy bedzie ok;-)

jesli buty maja byc neutralne to rajstopy tez powinny byc w kolorze nogi. Nie dodawaj dodatkowego koloru. A poza tym rajstopa i but w tym samym odcieniu na pewno wyszczupla i wydluza noge

Gość przystojniak z koła rolnika
nie mam na dziś pomysłu Myślałam też o butach w kolorze nude :D W jakim kolorze? Co to jest nude? Masz namysli kolor podobny do nudystów, czyli opalony beż? :D

Gość Paulo z Opola
Poco ci rajstopy do tak długiej sukienki? Nawet nie będzie ci kostek widać.

Gość Mefistofelatios
Pończochy bez majtek, to jest to. Będzie się mogła szybko seksić :)

Potrzebne mi pończochy do zdjęcia... Majtki też będę mieć :P

Gość fjdfjerereu
Laska uparła się na pończochy bo liczy na szybkie ruchanko w kiblu 🖐️

Lubię się ruchać na szybko i nic wam do tego

Gość Fellatio samo się nie zrobi
nie mam na dziś pomysłu Potrzebne mi pończochy do zdjęcia... Majtki też będę mieć - Pokazywanie nogi przy podciągniętej kiecce do zdjęcia jest od dawna niemodne i wiesniackie. lepiej zrób eleganckie foty, jak gwiazdy na przyjęciu 🖐️

Ja na te zdjęcia nie mam wpływu. Tak jest ustalone, bo taki jest "zwyczaj". Wszystkie dziewczyny z klasy staną do zdjęcia i co? Ja mam się wyłamać? "Nie mierz innych swoją miarą" - znasz takie powiedzenie, drogi podszywie? :)